Ταράζει τα νερά η Κοζάνη: Άλλες τρεις μεταγραφές και… βλέπουμε



Ο Αύγουστος για τους ερυθρόλευκους μόνο για τα… φιλικά παιχνίδια δεν είναι. Έχει χώρο για αρκετή μεταγραφική συζήτηση και να δούμε ως που μπορεί να φτάσουν Σε άλλες τρεις λοιπόν σπουδαίες μεταγραφές προχώρησε η Κοζάνη. Η ομάδα όπως είχαμε προαναγγείλει πριν τρεις ημέρες απέκτησε τον Σέρβο πορτιέρο Στέφαν Τζώρτζεβιτς . Ο Τζώρτζεβιτς είναι 20 ετών, γεννημένος στο Κραγκούγιεβατς της Σερβίας.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομών της τοπικής ομάδας Ραντνίτσκι και αργότερα αγωνίστηκε και στην Εθνική Σερβίας Κ-17. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Τζώρτζεβιτς αγωνιζόταν ως βασικός στην Κ19 της Χόνβεντ στην Ουγγαρία.

Δεύτερη μεταγραφή για τους ερυθρόλευκους είναι αυτή του Γκέρι Γκέκα από την Δόξα Κρανούλας . Ο Γκέκα αγωνίζεται στην επίθεση , είναι 21 χρονών Αλβανός στην καταγωγή και τα τελευταία 2 χρόνια έπαιζε στην Κρανούλα. Η Κοζάνη τέλος απέκτησε με μορφή δανεισμού από την Κ20 . της Βέροιας τον Μανώλη Αλιατίδη .Ο 19χρονος αμυντικός πριν μετακομίσει στη Βέροια, την περίοδο 2011-12 αγωνίστηκε στην Α.Ε Ελίμεια.

Από τις Ματιές στα σπορ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.