«Στοπ» της Περιφέρειας στη μελέτη για την πλατεία Λασσάνη!



-Διαφωνία για την πεζοδρόμηση της οδού Ολύμπου!

Νέα και σημαντική, όπως όλα δείχνουν, καθυστέρηση στο μεγάλο έργο ανάπλασης της πλατείας Λασσάνη, στην πόλη της Κοζάνης, έρχεται να προκαλέσει η απόφαση της αρμόδιας Διεύθυνσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας να επιστρέψει στο Δήμο τη σχετική μελέτη, διαφωνώντας με την πεζοδρόμηση της οδού Ολύμπου!

Η «επιστροφή» της μελέτης στο Δήμο Κοζάνης, μόνο ως προς το συγκεκριμένο σημείο «τριβής», ήρθε να προκαλέσει εύλογο προβληματισμό στη σημερινή δημοτική αρχή, αλλά και να προσθέσει έναν ακόμη μεγάλο «πονοκέφαλο» στη νέα αρχή και στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Λευτέρη Ιωαννίδη, ο οποίος ουσιαστικά θα κληθεί να διαχειριστεί το όλο ζήτημα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του «Πρωινού Λόγου», η αρνητική αυτή εξέλιξη οδήγησε το δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα να συγκαλέσει για σήμερα, Τετάρτη, έκτακτη σύσκεψη στο δημαρχείο, παρουσία εκπροσώπων όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να δουν εκ νέου το μείζον αυτό ζήτημα που έχει ανακύψει με το έργο ανάπλασης της πλατείας Λασσάνη. Στην εν λόγω σύσκεψη, μάλιστα, θα συμμετάσχει και ο νέος, όπως όλα δείχνουν, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης Κώστας Δεσποτίδης.

Παναγιώτης Πλιάτσιος από τον Πρωινό Λόγο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.