ΕΚΑΒ Κοζάνης – Δυτικής Μακεδονίας: Τίτλοι τέλους; Επίλογος; Του Ζήση Κοντογούνη



Προχθές ανακοινώθηκε η σύμβαση του έργου με τον εργολάβο σε πανηγυική συνάντηση. Προκαλεί όντως εντύπωση η ταχύτητα με την οποία κινήθηκε  ο κ. Μαλούτας

Προσωπικά εγώ ευχαριστώ τελικά τον πρώην Δήμαρχο για την αρνητική  στάση του στην πρόθεσή μου να δημιουργήσω Κέντρο Αποκατάστασης στην Κοζάνη. Σκέφτομαι πως θα ήμουν αυτή την ώρα, αν είχε πει το ναι. Γεμάτος φροντίδες, συνεχή ατέλειωτα έξοδα και κυρίως αγωνία για το μέλλον του εγχειρήματος, στα 78 μου. Μου φαίνεται τρελό  και μόνο που το σκέφτομαι.

Σαν Πολίτης της Κοζάνης όμως και σαν φορολογούμενος αγανακτώ και μάλιστα πολύ. Αυτή τη στιγμή Διευθυντής του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας είναι ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Λάρισας. Και το κατά το νόμο ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας ισοδύναμο με το ΕΚΑΒ της Θεσσαλονίκης, έχει καταντήσει υπόσταθμος του ΕΚΑΒ  Λάρισας , που φυσικά θα  φροντίζει πρώτα τα δικά του συμφέροντα. Ήδη  οι δυνητικοί του υπάλληλοι του και οι υπηρεσίες του περιορίστηκαν σημαντικά,. ένα μόνιμο αρνητικό αποτέλεσμα, που σημαίνει τρομερή απώλεια σε χρήμα και αγοραστική κίνηση για την αγορά της Κοζάνης. Πέραν αυτού υπάρχει απώλεια σε κύρος της Κοζάνης και κυρίως απώλεια σε υγειονομική υποδομή.

Διερωτώμαι τι ώθησε τον πρώην Δήμαρχο να πάρει τα διαδοχικά ρίσκα

 1). Να παραβεί τα 367 και 467 Π.Δ..

2) Να βλάψει εν γνώσει του την Κοζάνη.

3) Να παραβλέψει τις  υπ αριθ. πρωτ. Υ4δ/Γ.Π 19174 (24-4-2014)  και 4163(21-7-14) του Υπουργείου Υγείας ,  11496 (25-4-2014)  του Υπ. Εσωτερικών και 31489/3308 (17-6-2914) της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Δ. Μακεδονίας εντολές για διενέργειας  σχετικής έρευνας.

Η «βοήθεια»  του Παπαγγέλη του ΕΚΑΒ  Λάρισας για την προώθηση του νέου υποβαθμισμένου σταθμού του ΕΚΑΒ Κοζάνης ήταν το ξεροκόμματο-δόλωμα που ο κ. Μαλούτας ανόητα(;;) κατάπιε.

Του Ζήση Κοντογούνη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.