Σύλληψη 60χρονου για κλοπή χαλκού από κολώνα της ΔΕΗ στην Κοζάνη



Συνελήφθη χθες (19-08-2014) τις πρωινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης 60χρονος ημεδαπός για κλοπή.

Συγκεκριμένα ο 60χρονος έγινε αντιληπτός από περιπολούντες αστυνομικούς, την ώρα που προσπαθούσε να αφαιρέσει καλώδια χαλκού από κολώνα της Δ.Ε.Η. και συνελήφθη.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς από την 11-07-2014 έως την 31-07-2014 διέπραξε στην Κοζάνη, με τον ίδιο τρόπο, δώδεκα κλοπές.

Ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε τόσο στον ίδιο όσο και στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν στην κατοχή του τεμάχια καλωδίων χαλκού, συνολικού βάρους 3.740γρ., τα οποία, αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους καθώς και ένα (1) εργαλείο κοπής μετάλλων.

 Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.