Άνοιξαν οι ουρανοί στην Κοζάνη – Πολλά προβλήματα από τη φοβερή καταιγίδα



Άνοιξαν οι… ουρανοί χθες το απόγευμα στην πόλη της Κοζάνης και στις γύρω περιοχές, σε μια από τις πλέον σφοδρές σε ένταση και ιδίως σε ποσότητα νερού φετινές καλοκαιρινές, απογευματινές καταιγίδες!

«Λίμνη» και διακοπή κυκλοφορίας στη στενή γέφυρα του ΟΣΕ, όπου ο τεράστιος όγκος νερού παρέσυρε μπροστά τμήμα αυτοκινήτου, ο οδηγός του οποίου είχε άγιο. Κεντρικοί δρόμοι της Κοζάνης όπως η Παύλου Μελά, κ.α. μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ πλημμυρισμένοι δρόμοι υπήρξαν σε πολλές γειτονιές. Επίσης, ξεριζώθηκαν δέντρα στα Πετρανά, ενώ προβλήματα υπήρξαν στον Κρόκο, στο Δρέπανο και σε πολλές άλλες περιοχές από πλημμυρισμένα υπόγεια.

Αρκετά προβλήματα υπήρξαν στο οδικό δίκτυο. Για αρκετή ώρα, μάλιστα, έκλεισε ο δρόμος στη γέφυρα του αεροδρομίου στην Κοζάνη ενω η κυκλοφορία γινόταν μέσω του Κασλά. Στο σημείο βρέθηκαν ο περιφερειαρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής,  ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης  Γιαννης Σοκουτης και αρμόδιοι των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας.

 

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.