Συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Εορδαίας «Αριστοτέλης» σε Διεθνές φεστιβάλ Φιλαρμονικών στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας



Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τη Φιλαρμονική του Μπουργκάς, που ξεκίνησε στις αρχές του χρόνου, με την συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας «Δυο  χώρες, δυο Φιλαρμονικές, μια γλώσσα… η μουσική », η Φιλαρμονική του Δήμου Εορδαίας «Αριστοτέλης» ύστερα από πρόσκληση, θα ταξιδέψει στη Βουλγαρία για να συμμετάσχει σε διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών που διοργανώνεται κάθε Αύγουστο στην πόλη του Μπουργκάς .

Η συμμετοχή αυτή είναι σταθμός στην ιστορία της Φιλαρμονικής του Δήμου Εορδαίας «Αριστοτέλης», μιας και είναι η πρώτη φορά που η μπάντα μας, βγαίνει εκτός συνόρων και θα συμμετάσχει σε ένα τέτοιο φεστιβάλ.

Είμαστε σίγουροι πως μετά από εντατική προετοιμασία τους τελευταίους δύο μήνες των παιδιών μας και με την καθοδήγηση του αρχιμουσικού κ. Σαλαγκιώτη Αργύρη, θα εκπροσωπήσουμε επάξια τον τόπο μας.

Για την πραγματοποίηση αυτού του ταξιδίου καθοριστική ήταν η συμβολή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Φιλαρμονικής Δήμου Εορδαίας, των ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης και του υφυπουργού Μεταφορών και δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο.

Η μουσική ένωσε τις δυο φιλαρμονικές, τις δυο χώρες  και τις δυο πόλεις.

 

Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ
Κρυσταλλίδου Θεοπίστη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.