Συγχαρητήριο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών – Αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα Ελπίδας



Ο Σύλλογος Εθελοντών   Αιμοδοτών-Αιμοπεταλιοδοτών   Σταγόνα Ελπίδας σας εύχεται ολόψυχα, πέρα απο τα συγχαρητήριά μας, καλή επιτυχία και καλό κουράγιο στο έργο σας απο εδώ και πέρα, σε όποιο σχολείο, ΤΕΙ η ΑΕΙ έχετε περάσει, ελπίζοντας πάντα σε ότι καλύτερο για εσας.
    
Ο Σύλλογος Εθελοντών   Αιμοδοτών-Αιμοπεταλιοδοτών   Σταγόνα Ελπίδας  σε συνεργασία με την τοπική Κοίλων – Εξοχής, την Ακαδημία ΠΑΟΚ Κοίλων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο κοίλων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Καρδιάς,  διοργανώνει αιμοδοσία με το Μαμάτσιο Νοσοκομείο Κοζάνης, στο Εκθεσιακό Κέντρο, στα Κοίλα,  και σας καλούμε να συμμετέχετε κι εσείς τώρα που κλείσατε τα 17σας χρόνια τώρα που μπορείτε να δώσετε αίμα, νιώθοντας από κοντά την ικανοποίηση της προσφοράς της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Σας ευχόμαστε καλή φοίτηση, καλή σταδιοδρομία και καλή αντάμωση στο κάλεσμά μας για τον εθελοντισμό την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 στο Εκθεσιακό στα Κοίλα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.