Συνεχίζει το 16ο Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής της Κοζάνης – Δείτε αναλυτικά



Το Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής της Κοζάνης συνεχίζει την παρουσία του απόψε στο Λαογραφικό Μουσείο και ώρα 20.30 με ένα ρεσιτάλ τραγουδιού του Daniel Bentz. Ο Eλβετός μονωδός, σύζυγος της Κοζανίτικης καταγωγής αρχιμουσικού Ζωής Τσόκανου, ο οποίος πέρυσι απέδωσε τον ρόλο του Αινεία στην Όπερα του Purcell Διδώ και Αινείας για το Σεμινάριο, θα παρουσιάσει τον κύκλο του Robert Schumann Dichterliebe μαζί με τον Θοδωρή Ιωσηφίδη. Το πρόγραμμα επίσης περιλαμβάνει μία impromptu του Schubert, έναν κύκλο τραγουδιών του Π. Δημόπουλου και μία επιλογή τραγουδιών του George Gershwin.

Κάρτες γενικής εισόδου και εισιτήρια διατίθενται στην είσοδο.

Ως προς τα μαθήματα του Σεμιναρίου που αφορούν σε νέους, παιδιά αλλά και επαγγελματίες, υπάρχει ακόμη η δυνατότητα εγγραφής στην τάξη βιολιού. Τα μαθήματα λαμβάνουν μέρος καθημερινά.

 

ΥΓ Δύο διευκρινίσεις/errata:  
Το Διεθνές Σεμινάριο Μουσικής της Κοζάνης οφείλει την μεταφορά και το χόρδισμα του πιάνου του Φεστιβάλ στον Ο.Α.Π.Ν. του Δήμου Κοζάνης.
Το έντυπο του Σεμιναρίου αναφέρει πως η συναυλία στο Αρχαιολογικό Μουσείο της 19ης Αυγούστου είχε είσοδο – αυτό είναι εκτυπωτικό σφάλμα, η είσοδος ήταν δωρεάν στον συγκεκριμένο χώρο. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.