Ενεργή στήριξη της λειτουργίας των Ειδικών Εργαστηρίων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας μέσω Προγραμματικής Σύμβασης



Στην υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με τίτλο «Υλοποίηση δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα, κοινωνικής πρόνοιας και στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων-ατόμων με αναπηρία στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης» προχώρησαν η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, ο Δήμος Κοζάνης, ο Δήμος Εορδαίας και η αστική μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρία με την επωνυμία «ΚΕΚΑ ΑμεΑ».

Την Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου και ο Πρόεδρος του ΚΕΚΑ ΑμεΑ Λάζαρος Γκερεχτές.

Το ύψος της χρηματοδότησης ανέρχεται στο ποσό των 180.000 ευρώ για το έτος 2014 και καταβάλλεται από την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης με το ποσό των   120.000 ευρώ και από τους Δήμους Κοζάνης και Εορδαίας με το ποσό των 30.000 ευρώ αντίστοιχα.

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία των Ειδικών Εργαστηρίων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας παράλληλα με την προσπάθεια αδειοδότησης των δύο Εργαστηρίων και την ένταξή τους σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.