Προδοσία και ειρωνεία – Του Αλέξανδρου Γεωργιάδη



Προς όλους τους υπεύθυνους αυτής της κατάστασης που βιώνει η χώρα μας. Σταματήστε να παίζετε με την νοημοσύνη του ελληνικού λαού όλα πλέον είναι ξεκάθαρα τι ρόλο έχετε παίξει εσείς οι πολιτικοί σε όλη την ιστορία ψηφίζοντας η όχι τα μνημόνια που ότι γίνετε μέχρι σήμερα οφείλονται σε αυτά, τα ψηφήσατε εν αγνοία  του ελληνικού λαού ενώ έπρεπε να θέσετε δημοψήφισμα και ακόμη χειρότερα εν αγνοία σας το τι υπογράφατε εσείς οι ίδιοι υποδουλώνοντας έτσι την χώρα μας στα ξένα συμφέροντα καταστρέφοντας την οικονομία μας μεθοδευμένα για να μπορέσετε να ανοίξετε τον δρόμο των μνημονίων γιατί τέτοια εντολή σας έδωσαν οι ξένοι επικυρίαρχοι που σκοπό έχουν να   κατασχέσουν  την περιουσία του ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχει συγγνώμη για εσάς είστε άτομα επικίνδυνα για την δημοκρατία και την χώρα μας  αυτό που κάνατε ονομάζετε εσχάτη προδοσία και πρέπει να λογοδοτήσετε απέναντι στον ελληνικό λαό και στην ελληνική δικαιοσύνη αν ακόμα υπάρχει. Μην σπάζεστε και χτυπιέστε τώρα ως υπέρμαχοι των δημόσιων συμφερόντων φτάνει πια ο ελληνικός λαός έχει αρχίσει και να οραματίζεται ΕΛΛΑΔΑ με καθαρούς ΕΛΛΗΝΕΣ….

Η Νέμεσις είναι πολύ κοντά…

Του Αλέξανδρου Γεωργιάδη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.