Θρίλερ με πτώμα άγνωστου άντρα που βρέθηκε στις όχθες της λίμνης Πολυφύτου – Φέρει τραύματα από πυροβολισμό



Πτώμα άγνωστου άντρα βρέθηκε στις όχθες της λίμνης Πολυφύτου, στην περιοχή της γέφυρας Σερβίων, στο δρόμο προς Ίμερα, τις απογευματινές ώρες σήμερα, 4 Ιουλίου.

Ο άντρας, ηλικίας 50-60 ετών, έφερε στο σώμα του τραύματα από όπλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, το θύμα φέρει δυο τραύματα από όπλο (Καλάσνικοφ) και ο θάνατός του προήλθε περίπου 18-24 ωρες πριν βρεθεί (ημίγυμνος από πάνω) σύμφωνα με τον ιατροδικαστή!

Η αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σορός ακόμη δεν έχει ταυτοποιηθεί, ενώ πιθανότατα ΔΕΝ πρόκειται για κάποιον από τους προσφάτως εξαφανισθέντες!
Ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία, με την υπόθεση να έχει αναλάβει η Ασφάλεια Κοζάνης. Eάν βρεθεί ίχνος πυρίτιδας επάνω του, ίσως πρόκειται περί αυτοκτονίας. Πάντως το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας είναι εξαιρετικά πιθανό.

Από το kozanimedia.gr με πληροφορίες και από το giapraki.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.