Π. Κουκουλόπουλος: «Εθνική αναγκαιότητα η εκλογή Προέδρου»



«Η εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από τη σημερινή Βουλή είναι εθνική αναγκαιότητα, καθώς θα οδηγήσει σ΄ αυτό ακριβώς που χρειάζεται σήμερα η χώρα. Στο να ενώσει όλους τους Έλληνες».
            
Αυτό τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος συμμετέχοντας σήμερα το πρωί σε πολιτική συζήτηση στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωϊνό Mega» και συνέχισε λέγοντας πως μόνον έτσι, ενωμένοι, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, η οποία είναι απολύτως απαραίτητη για να προχωρήσουμε μπροστά.
            
«Δυστυχώς όμως», σημείωσε ο κ. Κουκουλόπουλος, «αυτή την απλή αλήθεια που είναι ταυτόχρονα και μια στάση υπευθυνότητας απέναντι στους πολίτες και τις θυσίες τους, δεν την αντιλαμβάνονται πολιτικές δυνάμεις σαν το ΣΥΡΙΖΑ, για τον πολύ απλό λόγο ότι έχουν μείνει σε κάτι που έχει τελειώσει. Στο δίλημμα μνημόνιο- αντιμνημόνιο.
            
Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα και στη συζήτηση που έγινε χθες στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όπου παρουσιάστηκε η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (Κ.Α.Π.), κατά τη διάρκεια της οποίας ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε να καταθέσει καμιά ουσιαστική πρόταση. Η νέα ΚΑΠ όμως είναι ένα από τα ισχυρότερα όπλα που έχουμε σήμερα στα χέρια μας για την πολυπόθητη παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και μια τεράστια ευκαιρία που δεν πρέπει με τίποτα να χάσουμε. Για να συμβεί φυσικά αυτό πρέπει να δείξουμε την ανάλογη  τόλμη και υπευθυνότητα όλοι μας και να πάψουμε να είμαστε κολλημένοι σε κάτι που αποτελεί παρελθόν».
            
Ο κ. Κουκουλόπουλος κληθείς να σχολιάσει και το τραγικό γεγονός του θανάτου της 56χρονης παραπληγικής, λόγω της διακοπής του ρεύματος στην κατοικία της, δήλωσε πως «ο σεβασμός στη μνήμη της άτυχης γυναίκας επιβάλει την άμεση διερεύνηση των συνθηκών του τραγικότατου και απαράδεκτου αυτού συμβάντος και την απόδοση ευθυνών.

Από εκεί και πέρα, η γνώμη μου είναι πως πρέπει το θέμα να έρθει άμεσα στη Βουλή προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε τις διαδικασίες που θα προβλέπονται εφεξής για τυχόν διακοπή του ρεύματος, οι οποίες θα δεσμεύουν όχι μόνο μια Δημόσια ΔΕΗ αλλά και τους ιδιώτες. Οι πολίτες πρέπει να προστατεύονται απ΄ όλους, μέσα στα πλαίσια των Νόμων και της κοινωνικής ευαισθησίας».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.