Δικογραφία σε βάρος ανηλίκου της σπείρας κλοπών στην Πτολεμαΐδα για καλλιέργεια κάνναβης



Είχε συλληφθεί την 18-07-2014 για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας είχαν διαπράξει πλήθος κλοπών καταστημάτων στην Πτολεμαΐδα
 
Προχθές (19-07-2014) από το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια κάνναβης σε βάρος 16χρονου. Ο 16χρονος είναι ο ένας από τους τέσσερις ανηλίκους που είχαν συλληφθεί ως μέλη εγκληματικής ομάδας που είχαν διαπράξει πλήθος κλοπών καταστημάτων στην Πτολεμαΐδα κατά το τελευταίο δίμηνο (σχετικό το από 19-07-2014 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας).

Ειδικότερα, την 19-07-2014 το μεσημέρι, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης  έρευνας από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας για τη δράση των μελών της προαναφερόμενης εγκληματικής ομάδας, πραγματοποιήθηκε έρευνα,  παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο πατρικό  σπίτι του 16χρονου, στην Πτολεμαΐδα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

επτά (7) γλάστρες που περιείχαν έντεκα (11) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους πέντε (5) έως είκοσι πέντε (25) εκατοστών,
τρεις συσκευασίες με πλήθος σπόρων κάνναβης και
δύο (2) τρίφτες κάνναβης.
      
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας και η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον αρμόδιο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.