Το ελικοδρόμιο του ΕΚΑΒ Κοζάνης – Του Ζήση Κοντογούνη



«Υπεγράφη, σήμερα Πέμπτη 24/7, μεταξύ της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας και της εταιρείας  G.S. Constructions & ΣΙΑ Ε.Ε., η σύμβαση για το έργο «Ολοκλήρωση ελικοδρομίου του Γενικού Νοσοκομείου  Πτολεμαΐδας Μποδοσάκειου».

Μπράβο στους Πτολεμαϊδιώτες! Το ελικοδρόμιο είναι χρησιμότατο για ένα μεγάλο Νοσοκομείο, όπως είναι το Μποδοσάκειο. Το ερώτημα είναι το ελικοδρόμιο του Μαμάτσειου που θα γίνει;  Μήπως  στο οικοπεδάκι των 790 τμ , δίπλα απ την κλινική μου, ανάμεσα στα παρακείμενα σπίτια , ανάμεσα στα καλώδια  και τους στύλους της ΔΕΗ; Αστεία πράγματα. Το ερώτημα είναι εκτός πραγματικότητας και άκυρο. Γιατί το ελικοδρόμιο του Μαμάτσειου απλά ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ !  Είναι φυσική συνέχεια του γενικού σεναρίου της ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ του ΕΚΑΒ Κοζάνης, που πια δεν είναι σενάριο, αλλά ζοφερή πραγματικότητα, παρ όλες  τις επίσημες διαψεύσεις.

Τώρα δεν απομένει πια τίποτα άλλο απ το να κάτσουμε να σκεφτούμε τι έφταιξε. Οι πολιτικοί μας που δεν έδωσαν καμιά σημασία; Τα τοπικά ΜΜΕ που δεν ασχολήθηκαν με το θέμα; Ηκακομοιριά και η μιζέρια όλων μας;;

Του Ζήση Κοντογούνη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.