Δήμος Κοζάνης: Δωρεάν συμμετοχή παιδιών στις κατασκηνώσεις «ΦΤΕΛΙΟ»



Δήμος Κοζάνης: Δωρεάν συμμετοχή παιδιών στις κατασκηνώσεις «ΦΤΕΛΙΟ»

Ο Δήμος Κοζάνης, ανακοινώνει πως όπως κάθε χρόνο, 50 παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών, θα σταλούν στις Παιδικές Κατασκηνώσεις «ΦΤΕΛΙΟ», της Στέγης Παιδιού «Ο Άγιος Στυλιανός».

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει μέχρι την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2014, στις 12.00 π.μ.,  να προσέλθουν στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κοζάνης (Δημοκρατίας 27, ισόγειο, γραφείο 16) για να υποβάλλουν αίτηση προσκομίζοντας μαζί τους τα εξής δικαιολογητικά:

1. Αίτηση του γονέα ή κηδεμόνα στην οποία να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, το φύλο και η ηλικία του παιδιού (χορηγείται από την υπηρεσία)
2. Εκκαθαριστικό σημείωμα του τελευταίου οικονομικού έτους
3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
4. Υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα στην οποία να αναγράφεται ο αριθμός των προστατευόμενων μελών, οι ηλικίες των τέκνων, ο τύπος της οικογένειας (π.χ. μονογεονεϊκή, τρίτεκνη, πολύτεκνη), άλλα κοινωνικά χαρακτηριστικά (π.χ. άνεργοι, ανασφάλιστοι, σε κατάσταση ένδειας, οικογένειες σε κρίση, πληθυσμιακές μειονότητες κ.λπ.) (χορηγείται από την υπηρεσία)

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής θα κάνει την επιλογή των παιδιών  βάση κοινωνικό-οικονομικών κριτηρίων, δίνοντας προτεραιότητα στις οικογένειες με πολύ χαμηλό εισόδημα.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι στις οποίες θα συμμετέχουν τα παιδιά που θα επιλεγούν έχουν ως εξής:

Από 14 έως 24 Ιουλίου, για κορίτσια ηλικίας 12 έως 17 ετών
Από 24 Ιουλίου έως 04 Αυγούστου για αγόρια ηλικίας 12 έως 17 ετών

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2461351117.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.