Κλειστό το κατάστημα Goody’s Κοζάνης τον Αύγουστο λόγω… ανακαίνισης!



23 χρόνια Goody’s Κοζάνης, ένα μαγαζί – ιστορία για την πόλη. Σημείο αναφοράς αλλά και συνάντησης  για τον κόσμο που δίνει ραντεβού για να γευτεί το αυθεντικό burger καθώς επίσης και τις κλασσικές “Goody’s” συνταγές.

Από Goody’s… Goody’s Burger House στην Κοζάνη!

Μέσα στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης, η εταιρία από τον Ιανουάριο του 2014 έχει ξεκινήσει να λανσάρει ένα νέο πρότυπο καταστημάτων, τα Goody’s Burger House, με μια ιδιαίτερη δυναμική: πάνω από 20 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα μέσα σε λίγους μήνες.

Εμείς μιλήσαμε με τους διαχειριστές του καταστήματος της Κοζάνης αλλά και με ανθρώπους της εταιρίας και μας εξηγήσαμε για το νέο τους εγχείρημα στην Κοζάνη.

Τα δύο σημεία που δίνουν έμφαση είναι το σύγχρονο και πλήρως ανανεωμένο στήσιμο του μαγαζιού σε συνδυασμό με το νέο μενού.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο concept, όπου κυριαρχεί η μοντέρνα αισθητική των χώρων που δίνουν την αυθεντική αίσθηση των casual burger houses.

Στα νέα καταστήματα, ξεχωρίζουν οι πλούσιες, λαχταριστές γευστικές προτάσεις σε επίπεδο καταλόγου, η συναρπαστική ‘γωνία τεχνολογίας’ για ατελείωτο σερφάρισμα και gaming, αλλά και η προσωπική φιλοσοφία εξυπηρέτησης με hostesses να υποδέχονται τους πελάτες και να τους ξεναγούν στον απολαυστικό κόσμο των Goody’s Burger House!

Νέα προϊόντα

Εκτός από τα κλασικά burgers που ήδη γνωρίζουμε θα μπορούμε να απολαύσουμε: New York Sandwiches, Quesadillas, Tortilla με γέμιση από κοτόπουλο ή μοσχαρίσιο μπιφτέκι, BBQ Chicken Wings και δεκάδες νέες λαχταριστές γεύσεις .

Οι εργασίες στο Goody’s της Κοζάνης θα διαρκέσουν όλο σχεδόν τον Αύγουστο.

Το νέο κατάστημα θα ανοίξει τις πόρτες του πλήρως ανακαινισμένο, παρουσιάζοντας το νέο πρωτοποριακό concept “Goody’s Burger House“.

Αναμονή λοιπόν για το νέο “Goody’s Burger House” από τον Σεπτέμβρη στην Κοζάνη…

Ν.Σ. για το kozaniLife.gr

{gallery}burgerhouse{/gallery}

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.