Θλιβερή πρωτομαγιά – Του Γρηγόρη Καλλιανιώτη



Θλιβερή πρωτομαγιά η σημερινή αναμενόμενο και συνάμα απρόσμενο,σου αφήνει μια πικρία στο στόμα,αναρωτιέσαι γιατί; 30 νοματαίοι αγωνιστές οι ίδιοι και οι ίδιοι κάθε χρόνο σε βαθμό που να χαρακτηριστούμε γραφικοί, άνθρωποι σε πλειοψηφία του μόχθου.Ο πολίτης εγκλωβισμένος στον κόσμο που του έχει επιβάλει το ολιγαρχικό καθεστώς που υφιστάμεθα.

Κάποιες πολιτικές δυνάμεις της αδράνειας ξέχωρα κάπου στο βάθος να προσπαθούν να καπιλεύτουν το εργατικό κίνημα να το οικειοποιηθούν,με ρωτούσαν καλά εσύ είσαι χρυσαύγιτης τι δουλειά έχεις εδώ η απάντηση προφανής,εδώ ήμουν και πριν εδώ πρόκειται να είμαι και στο μέλλον δίνοντας το ελάχιστο σε αυτούς που πριν από μένα αγωνίστηκαν και να αφήσω το ελάχιστο με την ελάχιστη προσφορά μου στους επόμενους.Οι αφορμές τα αιτήματα και ο λόγος ο ίδιος εδώ και 10 χρόνια,τελικά δεν έχει αλλάξει τίποτα,τίποτα για το μέλλον.Οι αδρανείς πολιτικές δυνάμεις έχουν συμμαχήσει με της οπισθοδρομικές καθεστωτικές οργανώσεις του παρελθόντος και χαράζουν το αβέβαιο μέλλον μας χωρίς εμάς,χωρίς να έχουμε θέση στο μέλλον τους,Ε λοιπόν σας το λέω μετά λόγου γνώσης η έστω από πείσμα,υπολόγισαν χωρίς τον Έλληνα! υπολόγισαν χωρίς εμένα χωρίς εσένα χωρίς τον Έλληνα.

Καιρός να αποδείξουμε ποιοι είμαστε για να μην έχουμε και τα επόμενα χρόνια μια θλιβερή πρωτομαγιά! Ευχαριστώ όλους τους αγωνιστές από όπια προοδευτική η ριζοσπαστική παράταξη.  Χλευάζω τις δυνάμεις της αδράνειας και καταγγέλλω τις ολιγαρχικές καθεστωτικές κυβερνήσεις.Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους του καθεστώτος!

Γρηγόρης Καλλιανιώτης
Υπ. Σύμβουλος ΠΕ Κοζάνης της Ελληνικής Αυγής

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.