Σχόλιο Δ. Λαμπρόπουλου για εκκλησιαστικό μουσείο Σιάτιστας και για τα μερεμέτια της απερχόμενης Δημάρχου



ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΪΟΥ

Οικειοποιείται την Εκκλησία και την ιστορία της

Η απερχόμενη Δήμαρχος Βοΐου, η γνωστή δήμαρχος των μερεμετιών εκτός από έργα προκατόχων της οικειοποιείται ακόμα και έργα Αγίων, όπως του Μακαριστού Μητροπολίτη Αντωνίου. Ο λόγος για το Εκκλησιαστικό Μουσείο το οποίο σημειώνει στο προεκλογικό της πρόγραμμα.

Με ποια εκκλησιαστικά κειμήλια θα κοσμήσει ένα εκκλησιαστικό μουσείο; Θα είναι υπό την αιγίδα του Δήμου; Το εκκλησιαστικό μουσείο της Μητρόπολης Σισανίου και Σιατίστης τι θα γίνει;

Ποια είναι η άποψη του Μητροπολίτη μας για την προεκλογική υπόσχεση της απερχόμενης Δημάρχου; Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση ένα εκκλησιαστικό μουσείο για να αφεθεί στις διαθέσεις μιας δημοτικής πλειοψηφίας. Η λειτουργία τους απαιτεί ευρύτερες συναινέσεις, κοινωνικές και εκκλησιαστικές, απαιτεί επιστημονική γνώση, πέραν των γνώσεων διαφημιστών και σκηνοθετών.

Η απερχόμενη Δήμαρχος Βοΐου «παίζει» με την εκκλησιαστική ιστορία της περιοχής, η οποία είναι πλούσια και μακραίωνη, χάριν εντυπώσεων και εκλογών. Η εκκλησία κα Ορφανίδου προϋπήρξε ημών τε και υμών και θα συνεχίζει μετά την θητεία όλων μας.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Δ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Επιβεβαίωσε τον εαυτό της

Η Δήμαρχος των μερεμετιών, η απερχόμενη Δήμαρχος Βοΐου, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τον εαυτό της. Υπέγραψε συμβάσεις έργων τα οποία εκτός από δύο, είναι επισκευαστικά έργα δηλαδή μερεμέτια.

Ευτυχώς βέβαια που έχουμε εκλογές την Κυριακή και πάλι, και η κα Ορφανίδου  υπέγραψε μερικές συμβάσεις έργων 350 χιλ. ευρώ περίπου.

Οι πολίτες του Βοΐου δεν θα την ψηφίσουν και πάλι την Κυριακή για να περιμένουν άλλα πέντε χρόνια, στις επόμενες εκλογές να γίνουν μερικά έργα – μερεμέτια.

Η απερχόμενη Δήμαρχος Βοΐου θα ήταν το καλύτερο να ζητήσει ένα μεγάλο συγνώμη από τους δημότες για τον εμπαιγμό τους από την ίδια.

Αλήθεια, την πιστεύει κανείς πια;;;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.