Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Δυτ. Μακεδονίας με αφορμή την επίσκεψη Τσίπρα στην Κοζάνη



Με την άφιξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Αριστεράς Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη και την ομιλία του στην κεντρική πλατεία της πόλης, ανοίγει ουσιαστικά η προεκλογική μάχη.

Μια μάχη για την ίδια την ζωή της ελληνικής κοινωνίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας στην κεντρική του ομιλία θα μεταφέρει το μήνυμα της ανατροπής σε Ελλάδα και Ευρώπη, επισημαίνοντας την κρισιμότητα αυτών των εκλογών, που θα γίνουν η αρχή για την σωτηρία της  χώρας μας και της απαλλαγής της από τον κοινωνικό και πολιτικό μεσαίωνα των μνημονίων.

Την στιγμή αυτή, όλες οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Δυτική Μακεδονία, όπως και σε όλη την χώρα, δίνουν ενωμένες την μάχη για την ανατροπή.

Μαζί με την μάχη των ευρωεκλογών,  ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει την κορυφαία πολιτική μάχη στην περιφέρεια ενάντια στην απαξίωση και την διάλυση της  Δυτικής Μακεδονίας.

Η Δυτική Μακεδονία  «ΑλλάΖει Εποχή», με τον νικηφόρο περιφερειακό συνδυασμό και τον αυριανό περιφερειάρχη Θέμη Μουμουλίδη, που από την επόμενη κιόλας μέρα θα ξεκινήσουν το έργο για την μετατροπή της σε σύγχρονη ευρωπαϊκή περιφέρεια.

Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για την Δυτική Μακεδονία ανοίγει τον δρόμο για την κοινωνική και παραγωγική ανασυγκρότηση της περιφέρειας και  την δημιουργία μιας άλλης πραγματικότητας  με τον άνθρωπο στο επίκεντρο κάθε συζήτησης.

Παράλληλα δίνεται η μάχη από τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλες κοινωνικές δυνάμεις,  σε 4 σημαντικούς Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας, με τον ΣΥΡΙΖΑ να στηρίζει τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών «ΚΟΖΑΝΗ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ» με επικεφαλής τον Δημήτρη Ιωαννίδη στην Κοζάνη, «ΡΕΥΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Ζαραφίδη στην Εορδαία, «ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον  Βαγγέλη Γκέκση στην Φλώρινα και «ΑΝΤΑΜΑ» στον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού με υποψήφιο Δήμαρχο τον Πολυδεύκη Λιάκο.

Με τον νου  στραμμένο στην επόμενη μέρα, όπου οι δυνάμεις τις ελληνικής κοινωνίας μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσουν την μεγάλη πολιτική ανατροπή, ξεκινάμε έναν ελπιδοφόρο αγώνα για το μέλλον αυτού του τόπου!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.