Ρένα Εμποροπούλου: «Δεν θα συμμετάσχω στις παρούσες εκλογές»



Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την όλα αυτά τα έτη στήριξή σας στο πρόσωπό μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Για καθαρά οικογενειακούς λόγους δεν θα συμμετάσχω στις παρούσες εκλογές, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πάψω να συμμετέχω ενεργά στα δρώμενα του τόπου μας από την θέση του δημότη αυτή τη φορά. Άλλωστε δεν πιστεύω ότι πρέπει απαραίτητα να κατέχεις κάποια θέση ή κάποιο τίτλο για να προσφέρεις στα κοινά. Αν κάτι το αγαπάς πραγματικά δεν το εγκαταλείπεις και το υπηρετείς εξίσου καλά με διάφορους τρόπους. Πραγματικά εύχομαι και ελπίζω να εκλεγούν οι καλύτεροι, τόσο στον α΄ όσο και στον β΄ βαθμό αυτοδιοίκησης, άτομα ικανά να διαχειριστούν τα τοπικά δρώμενα στην επόμενη πενταετία και σίγουρα τέτοια άτομα υπάρχουν. Χαίρομαι να ακούω ότι τα τόσα θέματα που αναδείξαμε ως παράταξη, εκλεγμένα και μη εκλεγμένα μέλη της, με επικεφαλή την κα Νανοπούλου, όταν κάποτε δεν τολμούσε κανείς να κατέλθει ως υποψήφιος ενάντια στην τοπική αρχή, έγιναν επιτέλους αντικείμενο συζήτησης από τους δημότες μας, ακόμα και από αυτούς που κάποτε στήριζαν τις πολιτικές αυτής της τοπικής αρχής.

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, με την ευκαιρία της παρούσης δήλωσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Δακή Γιώργο για το ανθρώπινο ενδιαφέρον του και εύχομαι τα καλύτερα στον ίδιο και την οικογένειά του και επιτυχία στον αγώνα επανεκλογής για τη συνέχιση του έργου του για τον τόπο μας.

ΡΕΝΑ Θ. ΕΜΠΟΡΟΠΟΥΛΟΥ
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.