Μεγάλη επιτυχία στο 10ο Ποντίων Απάνθισμα!



Με μεγάλη επιτυχία και κύριο χαρακτηριστικό τη ζεστή ανταπόκριση του κόσμου, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης το φετινό, 10ο κατά σειρά, Ποντίων Απάνθισμα, που διοργάνωσε ο Χορευτικός Όμιλος Ποντίων “ΑΝΤΑΜΩΜΑΝ”.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Χορευτικού Ομίλου Ποντίων ΑΝΤΑΜΩΜΑΝ Στέλλα Κεντεποζίδου: “Είναι το 10ο κατά σειρά Ποντίων Αντάμωμαν, μια εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός πλέον στην περιοχή μας και ακριβώς επειδή κάθε χρόνο η συμμετοχή του κόσμου είναι μεγάλη μας κάνει να θέλουμε να το διατηρήσουμε”.

Η φετινή εκδήλωση ήταν  αφιερωμένη σε ένα ανοιξιάτικο δρώμενο, που ήταν ένας συνδυασμός από κείμενο, λόγο και χορό! Στην εκδήλωση πρωταγωνίστησε ο χορός αφού εμφανίστηκαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, συνοδεία ζωντανής μουσικής και τραγουδιού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο γενικός γραμματέας του συλλόγου ΑΝΤΑΜΩΜΑΝ Τριαντάφυλλος Αφουξενίδης, βράβευσε για την προσφορά του στη διατήρηση του Ποντιακού Πολιτισμού τον Κώστα Αθανασιάδη, μέλος του συλλόγου.

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.