Ποιοι εκλέγονται στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας



Είκοσι έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας κέρδισε ο συνδυασμός «Εορδαία, Δήμος Πολιτών» του Σάββα στο νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Εορδαίας, καθώς ο συνδυασμός του αναδείχθηκε ο νικητής του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών.

Εννέα έδρες κερδίζει ο συνδυασμός «Δημιουργική Ενότητα» της Παρασκευής Βρυζίδου, η οποία θα βρεθεί την ερχόμενη πενταετία στα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης.

Δύο έδρες κέρδισε η «Δημοτική Κίνηση Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας» και από μία έδρα εξασφάλισαν ο συνδυασμός «Εορδαϊκή Ανατροπή» της Ιωάννας Ανδρονικίδου και της «Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας» με επικεφαλής την Αντωνία Χόλμπα- Τζιφρή.

Ειδικότερα, από το συνδυασμό του νέου δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη εκλέγονται οι:

Από την εκλογική περιφέρεια Πτολεμαΐδας εκλέγονται οι: Σίσιος Μιχαήλ, Καΐδης Απόστολος, Κατσίνας Χρήστος, Θεοδοσιάδης Γεώργιος, Πολυχρονίδης Κωνσταντίνος, Καραφουλίδης Ανέστης, Πολυχρονίδης Δημήτριος, Βύρλιος Μάρκος, Σιδηρόπουλος Κοσμάς, Παπάς Ευθύμιος, Κάλφας Γεώργιος, Σερσέμης Κωνσταντίνος (Ντιουξ), Σπενταμίδης Γεώργιος, Κοκκινίδης Γεώργιος και Αριστερίδης Ιωάννης.

Από την εκλογική περιφέρεια Μουρικίου εκλέγεται ο Ιορδανίδης Φώτιος,

από την εκλογική περιφέρεια Αγίας Παρασκευής ο Κατσίδης Ευστάθιος, από το Βέρμιο οι Τσοκτουρίδης Ιωάννης και Τσιαρτσιανίδης Ευθύμιος και από την εκλογική περιφέρεια Βλάστης η Καλπακίδου Γλυκερία.

Από το συνδυασμό της Παρασκευής Βρυζίδου εκλέγονται: η επικεφαλής του συνδυασμού κ. Βρυζίδου και δύο δημοτικοί σύμβουλοι από τη δημοτικοί ενότητα Μουρικίου, που είναι οι Στέφανος Μπίγγας και Ισαάκ Τσολακίδης, καθώς και ένας από τη δημοτική ενότητα Βερμίου, ο Σοφοκλής Σιδηρόπουλος.

Από την εκλογική περιφέρεια Πτολεμαΐδας με το συνδυασμό της Π. Βρυζίδου εκλέγονται οι: Γιάννης Ασπράγκαθος, Κωνσταντίνος Ανδρεάδης, Γιώργος Καραΐσκος, Κωνσταντίνος Μίχος και Θεοπίστη Κρυσταλλίδου.

Από τη  «Δημοτική Κίνηση Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας» τη μία έδρα καταλαμβάνει ο  επικεφαλής της κίνησης Δημήτρης Ζαραφίδης και τη δεύτερη η Σοφία Απαζίδου.

Από την «Εορδαϊκή Ανατροπή» η επικεφαλής του συνδυασμού Ιωάννα Ανδρονικίδου και από τη «Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας» η επικεφαλής του συνδυασμού Αντωνία Χόλμπα- Τζιφρή.

 

Ρόη ΒΑΣΒΑΤΕΚΗ
e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.