Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος στον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού και στο ΔΑΚ Σερβίων Συναντήσεις σε Γούλες, Αυλές, Κρανίδια



Με τα μέλη της διοίκησης του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού ΄΄Ενωτική Κίνηση΄΄ στην Δ.Ε. Βελβεντού.
 
Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα στην ευρύτερη περιοχή, η συνεργασία των παραγωγικών φορέων με τον Δήμο, οι δράσεις και τα έργα που μπορούν να υλοποιηθούν μέσα στην επόμενη προγραμματική περίοδο.
 
Τα μέλη του ΑΣΕΠΟΠ ενημερώθηκαν από τον κ. Κωνσταντόπουλο για το Πρότυπο Αγρόκτημα, η ίδρυση και η λειτουργία  του οποίου έχει ανακοινωθεί στην τελευταία επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιου Τσαυτάρη, τα έργα που έγιναν τα τρία προηγούμενα χρόνια στον ΤΟΕΒ Βελβεντού, παρεμβάσεις που μείωσαν σημαντικά το κόστος παραγωγής, καθώς και για τον σχεδιασμό που υπάρχει για την επόμενη πενταετία.
 
Όπως τόνισε ο κ. Κωνσταντόπουλος το μεγαλύτερο τμήμα του Τοπικού Πόρου, όπως αναλογεί σε κάθε Δημοτική Ενότητα, θα κατευθυνθεί προς την εκπόνηση μελετών και επενδύσεις που θα σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα. Ο επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης υπογράμμισε τη συνεργασία που πρέπει να υπάρξει ώστε να υλοποιηθούν μεγάλα αναπτυξιακά έργα στον πρωτογενή τομέα στην περιοχή όπως είναι μεταξύ άλλων και εκείνα τα έργα που ανέπτυξαν στο δικό τους σχεδιασμό τα μέλη της διοίκησης του ΑΣΕΠΟΠ.

Νωρίτερα και πριν από τη συνάντηση στον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού ο Κ. Κωνσταντόπουλος βρέθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σερβίων όπου πραγματοποιήθηκαν οι Σχολικοί Αγώνες. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού μίλησε στους μικρούς μαθητές που πλέον είναι στη διάθεσή τους το Κλειστό Γυμναστήριο Σερβίων.

Το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας ο κ. Κωνσταντόπουλος συμμετείχε στην τελετή του εσπερινού για τον εορτασμό του Αγ. Χριστοφόρου στο Προσήλιο ενώ ακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης οι συναντήσεις με δημότες στις Τοπικές Κοινότητες Γουλών, Αυλών και Κρανιδίων. Ο επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού είναι απαλλαγμένος από το δυσβάστακτο χρέος που έπρεπε να εξυπηρετηθεί καθώς έχει εξαλειφθεί χωρίς μάλιστα να επιβαρυνθούν οι δημότες. Ο κ. Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που αφορούν τη λίμνη Πολυφύτου (λιμανάκια-εξέδρες), τα έργα που έχουν ενταχθεί στο LEADER καθώς και στη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αλιέων της λίμνης. Επίσης αναφέρθηκε στις μελέτες που σχετίζονται με τις επεκτάσεις των αρδευτικών δικτύων στη συγκεκριμένη περιοχή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.