Περιφερειακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ Δυτ. Μακεδονίας: Ευχαριστούμε για την ομολογία κ. Καρυπίδη!



Ο κατήφορος του κ. Καρυπίδη δεν έχει τέλος. Διαπιστώνοντας, προφανώς, πως οι στηρίξεις των ΑΝ.ΕΛ. και του ΛΑ.Ο.Σ. δεν του αρκούν, προσπαθεί να αλιεύσει στήριξη και στα θολά νερά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, υιοθετώντας και επαναλαμβάνοντας τις δικές της συκοφαντίες, περί αλλαγής Α.Φ.Μ. του ΠΑΣΟΚ. Συκοφαντίες που απαντήθηκαν ρητά και κατηγορηματικά απ΄ το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, με συντριπτικά στοιχεία (σ. σ. υπάρχουν στα πρακτικά της Βουλής).
            Τι άλλο, άραγε, θα μπορούσε να κάνει κάποιος σαν τον κ. Καρυπίδη που όπως είναι γνωστό φιλοξένησε στην εκπομπή του το γνωστό Κασιδιάρη και αφέθηκε απλώς να… απολαμβάνει τα γνωστά μισαλλόδοξα και νεοναζιστικά κηρύγματα του;
            Σε ό,τι αφορά την ουσία της υπόθεσης που θίγουν τα δημοσιεύματα των δύο αθηναϊκών εφημερίδων για το περιβόητο δάνειο, με την απάντηση του και το έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα έρχεται να τα επιβεβαιώσει. Κυρίως όμως επιβεβαιώνει πως είναι από εκείνους που όταν δουν τα δύσκολα, με μεγάλη ευκολία αποποιούνται τον ίδιο τους τον… εαυτό. Έτσι δεν είναι κ. Καρυπίδη;
            Τέλος, περιμένουμε πάντα και την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός και αν αδυνατεί να βρει επιχειρήματα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.