Επίσκεψη στην ΑΝΚΟ του Θ. Μουμουλίδη και κλιμακίου του συνδυασμού του



Την Αναπτυξιακή εταιρία Δυτικής Μακεδονίας (ΑΝΚΟ Α.Ε.), επισκέφτηκε τη τετάρτη το μεσημέρι ο επικεφαλής της παράταξης “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΠΟΧΗ”,  Θέμης Μουμουλίδης συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων.

Για πάνω από 2 ώρες ο κ. Μουμουλίδης,  αφού συναντήθηκε με τους εργαζόμενους στο χώρο δουλειάς τους και αντάλλαξε απόψεις σχετικά με το αντικείμενο του καθενός ξεχωριστά, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το συμβούλιο της διεύθυνσης, με επικεφαλή τον γενικό διευθυντή κ. Αμανατίδη.

Τα στελέχη της ΑΝΚΟ ενημέρωσαν τον κ. Μουμουλίδη για το μεγάλο και διαχρονικό έργο που επιτελείται στην εταιρίακαι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη καθημερινή προσπάθεια για να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο της αναπτυξιακής προσπάθειας και για τη στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ενημερώθηκε για τα μεγάλα έργα που μελετά η εταιρία, καθώς και τα προγράμματα αγροτουρισμού.

Τόνισε την ανάγκη περισσότερης στήριξης του πρωτογενή τομέα, αφού για τον ίδιο και τη παράταξή του, η γεωργία και ιδιαίτερα η κτηνοτροφία αποτελούν τους κύριους πυλώνες για τη παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής.

Από τη πλευρά του ο κ. Μουμουλίδης, δήλωσε εντυπωσιασμένος για την άρτια οργάνωση της εταιρίας. Επισήμανε ιδιαίτερα  ότι στόχος της παράταξης και του ίδου προσωπικά είναι η πολυεπίπεδη και ισομερής ανάπτυξη όλων των περιοχών της Δυτ. Μακεδονίας, από το Βόιο, τα Γρεβενά, τη Φλώρινα  μέχρι την  ακριτική περιοχή των Πρεσπών .

Τέλος, ο κ. Μουμουλίδης αφού τους ευχαρίστησε όλους για τη σύντομη αυτή συνεργασία, εξέφρασε την επιθυμία να συνεργαστεί μαζί τους και μετά την εκλογική νίκη του συνδυασμού του στις εκλογές της 18ης και 25ης Μαίου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.