Βίντεο: Επισκέψεις Λ. Μαλούτα σε Καπνοχώρι, Βοσκοχώρι, Τετράλοφο, Ρυακίο και Άγιο Δημήτριο



Στην αγροτική οικονομία, την ανεργία και την ανάπτυξη της  τοπικής επιχειρηματικότητας αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, στην περιοδεία που πραγματοποίησε στις Τοπικές Κοινότητες Καπνοχωρίου, Βοσκοχωρίου,  Τετραλόφου,  Ρυακίου και Αγίου Δημητρίου.
 
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενότητα για το Δήμο Κοζάνης» αναφέρθηκε στην αξιοποίηση του ορεινού όγκου της περιοχής, που σε συνέργεια με τις νέες στρατηγικές για την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας, που ήδη ξεκίνησαν,   θα προσφέρει στην περιοχή ένα ακόμα ξεχωριστό πεδίο ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, συμβάλλοντας στη συνολική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της ανεργίας.

«Ολοκληρώσαμε τις βασικές υποδομές στην ύδρευση και την αποχέτευση στις περισσότερες  Τοπικές Κοινότητες του Δήμου», συνέχισε ο κ. Μαλούτας, «αποδεικνύοντας πως έχουμε ενιαία αντιμετώπιση στα προβλήματα, έτσι ώστε ο κάθε τόπος να διατηρεί υψηλό επίπεδο ποιότητας ζωής και να  αναπτύσσει τη δική του δυναμική».  

 

Πρόγραμμα Επισκέψεων του υποψήφιου Δήμαρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα

Ο  Δήμαρχος Κοζάνης και επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ για το Δήμο Κοζάνης», Λάζαρος Μαλούτας, στο πλαίσιο της προεκλογικής του κίνησης, συνεχίζει τις επισκέψεις του σε περιοχές του Δήμου.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης, 8.5.2014, έχει ως εξής:

9.00 – 11.00 – Συνάντηση και συζήτηση με τους εργαζόμενους του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου.
11.30 – Συνάντηση και συζήτηση με τους εργαζόμενους του ΑΗΣ Καρδιάς.
17.30 –Επίσκεψη  στην Τοπική Κοινότητα Λυγερής.
18.00 – Συνάντηση με τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Καλαμιάς ,στο καφενείο της κ. Μπακαλίδου .
18.45 – Συνάντηση με κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Αλωνακίων, στο καφενείο της κ. Κατωτικίδου .
20.00 – Συνάντηση με κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας  Ξηρολίμνης ,  στο καφενείο του Σαλαπουκίδη.
21.00 – Συνάντηση με τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Μεταμόρφωσης , στο καφενείο κ.Δεληγιάννη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.