Ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος στα εκλογικά κέντρα του Μ. Γκάση και της Π. Ορφανίδου



Μια έκπληξη περίμενε νωρίς το πρωί σήμερα τα εκλογικά κέντρα των υπολοίπων υποψήφιων δημάρχων Βοΐου στη Σιάτιστα.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου Δημήτρης Λαμπρόπουλος γνωστός για το ήθος και την ειλικρίνεια του, επισκέφτηκε τα εκλογικά κέντρα του κ. Μανόλη Γκάση και της κ. Παναγιώτας Ορφανίδου συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού στη Σιάτιστα.

Ευχήθηκε σε όλους έναν καλό, καθαρό και χωρίς εκτροπές προεκλογικό αγώνα, ο οποίος θα επιτρέψει στους πολίτες να κρίνουν και να στηρίξουν με αντικειμενικά κριτήρια τους υποψήφιους της επιλογής τους.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΟΪΟΥ

Η δήμαρχος των μερεμετιών

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου Δημήτρης Λαμπρόπουλος σχολίασε την ομιλία της κας Ορφανίδου σε περιοδεία της: «Η κα Ορφανίδου έχει κατασκευάσει 135 έργα ύψους 1.500.000 ευρώ σύμφωνα με τα λεγόμενά της. Κάνοντας μια απλή διαίρεση σημαίνει πως έγιναν έργα μέσου κόστους 11.111 ευρώ το καθένα. Η κα Ορφανίδου έκανε 135 μερεμέτια, κάτι πλακοστρώσεις, κάτι βρύσες, κάτι δρομάκια κοκ. Είναι η δήμαρχος των μερεμετιών. Μπαλώματα εδώ και εκεί έκανε.

Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια, ευτυχώς η δυστυχώς!»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.