Επισκέψεις Λ. Μαλούτα στο νοσοκομείο, την Αγία Παρασκευή, τη Ροδιανή και την Άνω Κώμη – Κάλεσμα στην κεντρική ομιλία την Παρασκευή



Λάζαρος Μαλούτας: «Ενισχύουμε με κάθε τρόπο τις υγειονομικές υπηρεσίες που προσφέρονται στους πολίτες»

«Ο Δήμος Κοζάνης ήταν και θα είναι αρωγός για το νοσοκομείο, με βασικό στόχο να απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες τις βέλτιστες υγειονομικές υπηρεσίες» τόνισε ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, μιλώντας με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης,  και συνέχισε λέγοντας πως «απαίτησή μας είναι ένα νέο νοσοκομείο στον κόμβο της Εγνατίας, το οποίο θα εξυπηρετεί πληθυσμιακά το μεγαλύτερο μέρος πολιτών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, και θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να το επιτύχουμε».

Το γεγονός ότι ο ζωτικός χώρος του Μαμάτσειου (Δήμοι Κοζάνης, Βοΐου, Σερβίων –Βελβεντού) μαζί με τους  μετακινούμενους στον άξονα της Εγνατίας οδού  αποτελεί το 40% του πληθυσμού της Δυτικής Μακεδονίας, ενισχύει την πρότασή μας, δεδομένου ότι το «Μαμάτσειο» αποτελεί ένα από τα πρώτα νοσοκομεία της χώρας σε προσέλευση στα ΤΕΠ, σε σχέση με αντίστοιχης  δυναμικότητας κλινών νοσοκομεία».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενότητα για το Δήμο Κοζάνης», επεσήμανε πως ο Δήμος Κοζάνης συγχρηματοδότησε την κατασκευή του κτηρίου που φιλοξενεί τον μαγνητικό τομογράφο στο νοσοκομείο, συνέβαλλε επίσης στην ανακαίνιση των θαλάμων του Χειρουργικού Τομέα, ενώ πραγματοποίησε και δωρεά ενός ασθενοφόρου (Δεκέμβριος 2012) το οποίο στελέχωσε το υπάρχον  δυναμικό του, θέλοντας να ενισχύσει με κάθε τρόπο τις υγειονομικές υπηρεσίες που προσφέρονται στους πολίτες.

Στο πλαίσιο της συνάντησης με τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων Αγίας Παρασκευής, Ροδιανής και  Άνω Κώμης, ο κ. Μαλούτας υπογράμμισε πως σε κάθε Τοπική Κοινότητα δίνουμε προτεραιότητα στη διατήρηση της παραγωγικής  ταυτότητας, αλλά και  τη δημιουργία και ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων και ευκαιριών απασχόλησης. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην παροχή υπηρεσιών που συντελούν στη συγκράτηση της νεολαίας, η οποία θα πρέπει να βρίσκει τις δικές της διεξόδους στον τόπο που κατοικεί, ενώ έχουμε ήδη δρομολογήσει δράσεις και έργα, ικανά να δώσουν νέα πνοή στην ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα».

 

Πρόγραμμα Επισκέψεων του υποψήφιου Δήμαρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ για το Δήμο Κοζάνης», Λάζαρος Μαλούτας, συνεχίζει την προεκλογική του κίνηση.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης , 15.5.2014, έχει ως εξής:

18.00 Επισκέψεις στα καταστήματα της πόλης

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του Λάζαρου Μαλούτα την Παρασκευή 16 Μαΐου, στις 20.30, στην κεντρική πλατεία

Ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ενότητα για το Δήμο Κοζάνης»,  σας προσκαλεί στην κεντρική  προεκλογική του ομιλία, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαΐου 2014 και ώρα 20.30 στον κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.