Ευχαριστήριο Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαϊδας στην εταιρεία «Θεατρική Συντροφιά»



Η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Π.Α.Π Θεοπίστη Κρυσταλλίδου και το προσωπικό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, ευχαριστούν θερμά την εταιρεία «Θεατρική Συντροφιά» για την ευγενική κίνηση τους, να δωρίσουν την πλούσια συλλογή θεατρικών και άλλων βιβλίων στην Δημοτική Βιβλιοθήκη μας.

Μετά την διάλυση της, η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «Θεατρική συντροφιά Πτολεμαΐδας», αποφάσισε να δωρίσει το σύνολο της θεατρικής βιβλιοθήκης της (680 βιβλία) στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας.

Η προσφορά αυτή μας τιμάει ιδιαίτερα, προσφέρει γνώση και ψυχαγωγία, συμβάλει στην εισαγωγή του κοινού στις εκπαιδευτικές μεθόδους θεατρικής αγωγής, της παρουσίασης και της δύναμης του θεατρικού λόγου. Φυσικά θα αποτελέσει ξεχωριστή συλλογή για τη βιβλιοθήκη μας, ως σημείο αναφοράς της προσφοράς της «Θεατρικής Συντροφιάς Πτολεμαΐδας» στο αναγνωστικό κοινό του Δήμου Εορδαίας.

 

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ                       Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ
Βρυζίδου Παρασκευή                 Κρυσταλλίδου  Θεοπίστη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.