Ευχαριστήριο του Δ. Λαμπρόπουλου και του συνδυασμού «Συμμαχία Ευθύνης για το Βόιο»



Ο νέος Δήμαρχος Βοΐου,  κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος και τα μέλη του Συνδυασμού «Συμμαχία Ευθύνης για το  Βόιο», ευχαριστούμε ολόψυχα όλους τους Βοϊάτες και τις Βοϊάτισσες  που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, χαρίζοντάς μας μία ισχυρή πλειοψηφία  στις δημοτικές εκλογές του Δήμου μας.

Η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και το αποτέλεσμα των εκλογών απέδειξαν ότι  οι πολίτες του Βοΐου εκτίμησαν τη διάθεσή μας για προσφορά, εμπιστεύτηκε τον ενθουσιασμό των νέων προσώπων και την εμπειρία των παλαιότερων στελεχών, που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πλαισιώσαμε το ψηφοδέλτιο της νίκης.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πέρα από σκληρή δουλειά απαιτείται ενότητα, σύμπνοια και ομοψυχία για να τα καταφέρουμε, για να ξαναζωντανέψουμε το Βόιο.

Η δική μας δέσμευση είναι μία και μοναδική. Όλοι εσείς που ζείτε και αγαπάτε το Βόιο.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα μας, όλα τα μέλη του συνδυασμού, τους φίλους, τις οικογένειές μας, τους συνεργάτες αλλά και κάθε έναν πολίτη ξεχωριστά που μας πίστεψε  και μας ανέδειξε τη νέα Δημοτική Αρχή του Βοΐου.
Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς να διοικήσουμε έναν Δήμο σαν το Βόιο, γι’ αυτό και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταπεξέλθουμε σε αυτό με τον καλύτερο τρόπο.

Το εκλογικό αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής με σαφήνεια δηλώνει το αίτημα των κατοίκων του Βοΐου για μια ουσιαστική αλλαγή στον τρόπο διαχείρισης των κρίσιμων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή μας. Η νέα δημοτική αρχή οφείλει να αφουγκραστεί αυτήν την προτροπή και να δρομολογήσει ουσιαστικότερες διαδικασίες διαλόγου εντός της τοπικής κοινωνίας με στόχο την ιεράρχηση των αναγκών των δημοτών και την άμεση λήψη αποφάσεων για την ικανοποίησή τους.

Δεσμευόμαστε, ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να διοικήσουμε σωστά και υπεύθυνα, με πολλή δουλειά, τόλμη ,θέληση και αποφασιστικότητα, ώστε να επιτύχουμε στις αξιώσεις του προσεχούς πενταετούς μας δημοτικού έργου.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους.

Από τον συνδυασμό
«Συμμαχία Ευθύνης για το Βόιο»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.