Επίσκεψη Δ. Λαμπρόπουλου στο Άνω Βόιο – Σχόλιο για τα αρχοντικά Σιάτιστας



Ο τουρισμός το εγκαταλελειμμένο όχημα
του Άνω Βοΐου…..θα αναπτυχθεί  

Επαφές και συναντήσεις με τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων του Άνω Βοΐου είχε χθες από νωρίς το απόγευμα έως αργά το βράδυ, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου Δημήτρης Λαμπρόπουλος.

Στις καταγγελίες των δημοτών των τοπικών κοινοτήτων για προεκλογικά μερεμέτια και δήθεν έργα με σκοπό την εκβίαση των ψήφων, ο κ. Λαμπρόπουλος αντέταξε, πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του, θα δρομολογήσουν άμεσα έναν νέο διάλογο με όλες τις τοπικές κοινότητες. Μέσα από αυτόν τον διάλογο δεν θα προσδιοριστούν μονάχα έργα που θα πρέπει να εκτελεστούν καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες των δημοτών αλλά θα αναλυθούν και οι προτάσεις, οι αναπτυξιακές προοπτικές καθώς και στρατηγικές οι οποίες θα δώσουν νέα προοπτική και μέλλον στο Άνω Βόιο.

Στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάπτυξη κάθε μορφής ορεινού τουρισμού, την δημιουργία τουριστικών χωριών που δεν ευοδώθηκαν από την απερχόμενη δημοτική αρχή αλλά και στην έλλειψη βασικών υποδομών που θα οδηγήσουν τα πανέμορφα χωριά του δήμου σε νέους δρόμους, προσελκύοντας όλο και περισσότερους επισκέπτες.


ΣΧΟΛΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

Τα Αρχοντικά….της εγκατάλειψης

Τα αρχοντικά της Πούλκως και του Νεραντζόπουλου, του Κανατσούλη, του Μανούση, του Πουλκίδη, του Τσιότσιου, του Τζιούρα και του Μαλιόγκα και άλλα πολλά αποτελούν την ναυαρχίδα της ανάπτυξης του τουρισμού στη Σιάτιστα. Αντί λοιπόν να αξιοποιούνται, παρατηρείται με ευθύνη της απερχόμενης δημοτικής αρχής η πλήρης εγκατάλειψη τους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα. Η ελλιπής φύλαξη του Μανούσειου που οδήγησε στα γνωστά αποτελέσματα, ενώ το αρχοντικό Μαλιόγκα ανοίγει τις πόρτες του δυο φορές τον μήνα, λες και ο τουρισμός έχει ωράρια…. .

Τα αρχοντικά είναι η υπερηφάνεια της Σιάτιστας, είναι η υπερηφάνεια του Βοΐου. Φτάνει η εγκατάλειψη και τα ψέματα. Φτάνουν οι αερολογίες.

Δεν φροντίσατε και για τα αρχοντικά, γι’ αυτό οι πολίτες θα σας γυρίσουν την πλάτη την Κυριακή 25 Μαΐου.
Η αλλαγή στο Δήμο Βοΐου έρχεται. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.