Σε Φιλώτα, Σιάτιστα και Βλάστη βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Θ. Μουμουλίδης



Με ενθουσιασμό και μεγάλη αισιοδοξία υποδέχτηκαν οι κάτοικοι τουΦιλώτα τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θέμη Μουμουλίδη.

Οι συζητήσεις περιστράφηκαν γύρω από την υφιστάμενη κεντρική και περιφερειακή πολιτική λιτότητας, με τους πολίτες να εκφράζουν την αγωνία τους για μία ριζοσπαστική ανατροπή και την ελπίδα ότι την επομένη των εκλογών η Δυτική Μακεδονία θα βγει από το πολιτικό και κοινωνικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού “αλλάΖουμε Εποχή” και υποψήφιος περιφερειάρχης Θέμης Μουμουλίδης μετέβη στηΣιάτιστα για προγραμματισμένη ομιλία, μαζί με τον υποψήφιοαντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης Γιάννη θεοφύλακτο, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Εκεί ο Θέμης Μουμουλίδης, κάλεσε αρχικά τον λαό της περιοχής να στρέψει την πλάτη του στα ΜΜΕ που αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη αποσιωπώντας τα προβλήματα του ελληνικού λαού και να προσέλθει μαζικά στις κάλπες για να νικήσει η δημοκρατία.

Στη συνέχεια ανέλυσε το πρόγραμμα του συνδυασμού για την περιοχή της Σιάτιστας και του Βοΐου καταδεικνύοντας παράλληλα τις εγκληματικές ευθύνες των προηγούμενων διοικήσεων που αδιαφόρησαν για την περιοχή.

Συγκεκριμένα ο υποψήφιος περιφερειάρχης ανέλυσε τις θέσεις του συνδυασμού σε μια σειρά από τομείς όπως η γούνα, ο αγροτουρισμός, η αμπελουργία , η ανάδειξη της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς, η αγροτική και κτηνοτροφική οικονομία, η σωστή ανάπτυξη των οποίων θα μπορούσαν να δώσουν μια νέα προοπτική στην περιοχή και να την φέρουν στην θέση που της αξίζει σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητες της αλλά και την πολύχρονη ιστορία της.

Τέλος, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θέμης Μουμουλίδηςεπισκέφθηκε την παραδοσιακή κοινότητα της Βλάστης, ενώ η περιοδεία ολοκληρώθηκε στην Αναρράχη όπου συνέφαγε με νέους της περιοχής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.