Επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης σε ΤΕΙ και Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας



Τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της περιοχής επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 7 Μαΐου 2014, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους, φίλους και στελέχη του Συνδυασμού «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία» του Γιώργου Δακή.

Συγκεκριμένα, στις 11.00 π.μ. ο κ. Σόκουτης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Νικόλαο Ασημόπουλο και στελέχη του Ιδρύματος με τους οποίους συζήτησε θέματα που απασχολούν το ΤΕΙ, τη συμβολή του στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής μέσα από τη διασύνδεσή του με την τοπική κοινωνία, τους φορείς και τις επιχειρήσεις, καθώς και στη διαχρονική στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο έργο του ΤΕΙ.

Στη συνέχεια ο  Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Καθηγητή κ. Θεόδωρο Χατζηπαντελή και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής κ. Πατιά και κ. Βλαχόπουλο. Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε μεταξύ άλλων η αναβάθμιση των υποδομών του Πανεπιστημίου και η πορεία του έργου «Ανέγερση Πανεπιστημιούπολης Δυτικής Μακεδονίας στην περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης».

«Η ανάπτυξη των Ανώτατων Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Περιφέρειας αποτελεί βασική και αδήριτη προϋπόθεση μετάβασης σε μια οικονομία γνώσης και καινοτομίας, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κοινός στόχος, που είναι η ευημερία της περιοχής, ενώ παράλληλα αποτελεί προτεραιότητα και για την επόμενη Προγραμματική Περίοδο», τόνισε ο κ. Σόκουτης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.