Επιλογή μαθητών στο Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας για το επόμενο σχολικό έτος 2014-15



Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας καλεί τους κηδεμόνες των μαθητών που αποφοιτούν από τη Στ΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου και ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στο Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, να καταθέσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις επιλογής. Αιτήσεις διατίθενται και κατατίθενται στο Σχολείο, το διάστημα από τις 10-31 Μαΐου 2014, Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-12:00 (εκτός των ημερών που τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω εκλογών).

Οι εξετάσεις επιλογής θα γίνουν στις  23 Ιουνίου 2014 σύμφωνα με την εγκύκλιο 65490/Γ7 . Ο αριθμός των εισακτέων θα οριστεί από την Καλλιτεχνική Επιτροπή μετά τις 4 Ιουνίου 2014 κατόπιν σχετικής εισήγησης του Σχολείου.

Στην ιστοσελίδα του Μουσικού Σχολείου Πτολ/δας: http://gym-mous-ptolem.koz.sch.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν την εγκύκλιο εισαγωγής, να κατεβάσουν υπόδειγμα αίτησης και να ενημερωθούν για το είδος των θεμάτων στα οποία διαγωνίζονται οι υποψήφιοι για την Α΄ τάξη του Μουσικού Γυμνασίου. Στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχουν πληροφορίες για το Μουσικό Σχολείο (κτηριακή υποδομή, αναλυτικά προγράμματα, ωράριο λειτουργίας, ζητήματα μεταφοράς και σίτισης των μαθητών κτλ). Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το σχολείο τα τηλέφωνα: 24630-81775, 55673.

Η Δ/ντρια του Μουσικού Σχολείου Πτολ/δας
Δρ Δέσποινα Παπαδοπούλου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.