Ενωτική Κίνηση του Β. Κωνσταντόπουλου: Συναντήσεις σε Ροδίτη, Μεσιανή, Βαθύλακκο



Στις σημαντικές παρεμβάσεις που έγιναν τα τρία τελευταία χρόνια στους οικισμούς Ροδίτη, Μεσιανής και Βαθυλάκκου αναφέρθηκε ο επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης και υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος κατά τις συναντήσεις του με κατοίκους των τριών χωριών. «Μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να υλοποιήσουμε μεγάλα και μικρά έργα που ήταν χρόνιο αίτημα των κατοίκων» τόνισε ο κ. Κωνσταντόπουλος υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «όλα αυτά έγιναν μέσα στα στενά οικονομικά πλαίσια που ήμασταν υποχρεωμένοι να κινηθούμε ως Δημοτική Αρχή καθώς είχαμε ταυτόχρονα να αντιμετωπίσουμε και το τεράστιο χρέος των 8,5 εκ. ευρώ».
 
Είναι χαρακτηριστικό ότι και στις τρεις συγκεκριμένες κοινότητες συν τον οικισμό των Κουβουκλίων εντάχθηκαν και εκτελέστηκαν αντίστοιχα τα μεγάλα έργα αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης ενώ υλοποιήθηκαν μία σειρά άλλων παρεμβάσεων που είχαν να κάνουν κυρίως με την καθημερινότητα των κατοίκων, των αγροτών και των κτηνοτρόφων.
 
Ο κ. Κωνσταντόπουλος ανέπτυξε και τον σχεδιασμό που αφορά τα τρία χωριά για την επόμενη πενταετία με πιο χαρακτηριστικά σημεία τις παρεμβάσεις – επεκτάσεις στα αρδευτικά δίκτυα και την κατασκευή πεζόδρομου που θα ενώνει τον άξονα Βαθυλάκκου – Μεσιανής – Ροδίτη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.