Ανοίγει την αυλαία της την Παρασκευή 30 Μαΐου η 6η γενική εμπορική έκθεση «Εορδαία»



Με τη συμμετοχή πολλών επιχειρήσεων από όλη τη Δυτική Μακεδονία ανοίγει την Παρασκευή 30 Μαΐου και ώρα 8:30 μ.μ. στο χώρο των τεχνικών σχολών της Πτολεμαΐδας η 6η γενική εμπορική έκθεση «ΕΟΡΔΑΙΑ», του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας.

Αναφερόμενος στο σημαντικό αυτό επιχειρηματικό και οικονομικό γεγονός για την Εορδαία και την ευρύτερη περιοχή ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος επεσήμανε πως «Όλα είναι έτοιμα και στα 3.000 τ.μ. της έκθεσης έχουν εγκατασταθεί σε όλα τα περίπτερα οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις προβάλλοντας τα προϊόντα τους».

«Στηρίζοντας τις επιχειρήσεις μας, στηρίζουμε το μέλλον του τόπου μας» τόνισε ο κ. Καλαϊτζόπουλος καλώντας όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να επισκεφθούν την έκθεση, προσθέτοντας ότι θα υπάρχουν προσφορές, εκπτώσεις και ειδικές τιμές για δελτία παραγγελιών, που θα υπογραφούν στην έκθεση.

Ο κ. Καλαϊτζόπουλος ευχαρίστησε όλους τους διοργανωτές, αναφέρθηκε στις ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο διαμόρφωσης και που θα παλιώσουν το θεσμό, ενώ έκανε λόγο και για την παρουσία των πολιτιστικών συλλόγων της Εορδαίας και στη φετινή διοργάνωση με τα δικά τους περίπτερα.

Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι έως και τις 5 Ιουνίου με ώρες λειτουργίας καθημερινά από τις 6 μ.μ. έως τις 10:30 μ.μ. και το Σαββατοκύριακο από τις 11 π.μ. έως τις 10:30 μ.μ.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ
e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.