Δήλωση υποψηφιότητας της Ελένης Γούσια με τον Συνδυασμό «Κοζάνη – Τόπος να ζεις»



Ως ενεργός δημότης της πόλης μας, είμαι δυσαρεστημένη απ’την μέχρι τώρα πολιτική που ασκούσαν οι δημοτικοί άρχοντες, οι οποίοι, γρανάζια των κομματικών μηχανισμών, είχαν ως κύριο μέλημα, μέσα από ρουσφετολογικές πολιτικές, την εξασφάλιση της επανεκλογής τους, αδιαφορώντας για τις καταστροφικές συνέπειες των πολιτικών τους, στην οικονομική κατάσταση του Δήμου και θέτοντας σε δεύτερη μοίρα την κοινωνική ευημερία των συνδημοτών μας.

Αποφάσισα λοιπόν ν’ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά, ως υποψήφια με το συνδυασμό ΚΟΖΑΝΗ-ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ, μια ανεξάρτητη κίνηση με οικολογικές ευαισθησίες, η οποία πιστεύω θα αλλάξει αισθητά την εικόνα της πόλης μας, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των συμπολιτών και των παιδιών μας. Μια δημοτική κίνηση που έχει ως επίκεντρο τον δημότη και όχι προσωπικές φιλοδοξίες.

Γούσια Ελένη – Εμπορικός αντιπρόσωπος τρούφας
Γεννήθηκε και διαμένει στην Κοζάνη, παντρεμένη με τον Παναγιώτη Καρυπίδη από το Μαυροδέντρι Κοζάνης. Πτυχιούχος Ι.Ε.Κ. Παιδαγωγικής προσχολικής ηλικίας. Εργάστηκε ως γραμματέας σε συμβολαιογραφείο. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στο εμπόριο τρούφας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.