Επίσκεψη Δημάρχου Εορδαίας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο



Το Νοσοκομείο επισκέφθηκε η Δήμαρχος Εορδαίας και εκ νέου υποψήφια Παρασκευή Βρυζίδου, η οποία, αφού συνάντησε γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς, μίλησε με τη Διοίκηση, όπου εξέφρασε τη έντονη διαμαρτυρία της Δημοτικής Αρχής για τη μη εξασφάλιση ακόμη ενός απαραίτητου ογκολόγου, προκειμένου να διατηρηθεί και να λειτουργήσει η ογκολογική κλινική.

Το μήνυμα της Εορδαίας και της Δημοτικής Αρχής είναι σαφές και ξεκάθαρο. Δηλώνουμε ότι δε θα ανεχτούμε συρρίκνωση ή κλείσιμο της μονάδας χημειοθεραπείας και της ογκολογικής κλινικής και το Υπουργείο πρέπει να εξαντλήσει άμεσα κάθε περιθώριο, ώστε να έρθει και δεύτερος ογκολόγος και να διασφαλιστεί αυτή η αναγκαία τοποθέτηση.

Επίσης, αντιδρούμε έντονα για την απόφαση απόσπασης του αναισθησιολόγου από το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, παρότι ο Διοικητής ανέφερε ότι είναι προσωρινή, για λίγες ημέρες, διότι φοβόμαστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία της χειρουργικής κλινικής αλλά και στο Ιατρείο πόνου, το οποίο συμπαραστέκεται όχι μόνο στους καρκινοπαθείς αλλά και σε όλους γενικά τους ασθενείς.
 
Δημοτική Αρχή και πολίτες είμαστε αποφασισμένοι να ακολουθήσουμε κάθε τρόπο, προκειμένου να επιτευχθούν οι αυτονόητες και επιβεβλημένες διεκδικήσεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.