Βίντεο: Δηλώσεις του Θέμη Μουμουλίδη κατά την διάρκεια επίσκεψης του σε εκλογικά κέντρα της Εορδαίας



Από νωρίς το πρωί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θέμης Μουμουλίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού ¨αλλάΖουμε εποχή¨, επισκέφθηκαν δεκάδες εκλογικά κέντρα της Εορδαίας.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θέμης Μουμουλίδης, συνομίλησε με τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών για την διεξαγωγή των εκλογών και την συμμετοχή των πολιτών σε αυτές και ζήτησε να μάθει εάν υπάρχουν ή παρουσιάζονται κάποια προβλήματα.

Πληροφορήθηκε ότι όλα κυλούν ομαλά, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την επάρκεια των ψηφοδελτίων αλλά υπάρχει πρόβλημα με αρκετές εφορευτικές επιτροπές που παρουσιάζουν κενά.

Ακολούθως ο υποψήφιος περιφερειάρχης προχώρησε σε δηλώσεις εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο του 1ου  δημοτικού σχολείου Πτολεμαΐδας, στις οποίες τόνισε την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα και κάλεσε τον λαό της Δυτικής Μακεδονίας να συμμετέχει μαζικά μέχρι το βράδυ δίνοντας την μάχη για την ανατροπή στην Δυτική Μακεδονία.

Ο Θέμης Μουμουλίδης  είπε επίσης πως αυτές οι εκλογές θα σηματοδοτήσουν τις εξελίξεις για το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας και θα την οδηγήσουν σε μία καλύτερη μέρα όπως το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.