Π.Ε ΠΑΣΟΚ Δ. Μακεδονίας: Ψηφίζουμε ΕΛΙΑ για μια δημοκρατική Ευρώπη



Στις εκλογές της Κυριακής 25 του Μάη ψηφίζουμε για την Ελλάδα. Ψηφίζουμε για την Ευρώπη.
            Για να ενδυναμώσουμε το ΠΑΣΟΚ, τον προοδευτικό πόλο της κυβερνητικής σταθερότητας, που εγγυάται την άρση των αδικιών και την ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας.    
            Για να διασφαλίσουμε την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας, να κατοχυρώσουμε ό,τι πετύχαμε χάρη στις θυσίες των πολιτών και να ανοίξουμε και πάλι το δρόμο της ανάπτυξης, μέσα από την παραγωγική ανασυγκρότηση της, με αιχμή του δόρατος τον πρωτογενή τομέα.
            Την Κυριακή ψηφίζουμε για μια Ευρώπη με ισχυρή σοσιαλδημοκρατική παράταξη, για να βάλει τέλος στις μονεταριστικές λογικές της δεξιάς και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την Ευρώπη των ίσων ευκαιριών, του κοινωνικού κράτους και της ευημερίας για όλους.
            Την Κυριακή ψηφίζουμε ΕΛΙΑ- Δημοκρατική Παράταξη, τη γνήσια προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς.
            Ψηφίζουμε το ψηφοδέλτιο ΕΛΙΑ- Δημοκρατική Παράταξη, όπου συναντώνται και συνυπάρχουν οι δυνάμεις της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης του τόπου μας, της παράταξης που κατοχύρωσε τη θέση της χώρας στην Ευρώπη και άνοιξε το δρόμο για την ενδυνάμωση και την ενίσχυση του ευρωπαϊκού νότου.
            Την Κυριακή απαντάμε θετικά στις προκλήσεις των καιρών και επιλέγουμε να πάμε μπροστά, αφήνοντας πίσω μας τη λογική της πόλωσης ανάμεσα στη συντήρηση και το λαϊκισμό.
            Είναι ώρα να ενωθούμε ξανά όλοι οι πολίτες και αυτό μόνο η δημοκρατική παράταξη μπορεί να το πετύχει.  
            Ψηφίζουμε ΕΛΙΑ- Δημοκρατική Παράταξη και διασφαλίζουμε το μέλλον μας, εκεί όπου πραγματικά υπάρχει μέλλον. Σε μια δημοκρατική Ευρώπη.
 
Π.Ε ΠΑΣΟΚ Δ. Μακεδονίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.