Σ. Φ. Τα Λιοντάρια: Ανύπαρκτη και ανίκανη η διοίκηση…



… Κανείς και τίποτα δεν είναι πάνω από την Κοζάνη ….
 Όποιος δεν αντέχει αυτό το έμβλημα να πάει σπίτι του σε κανέναν δεν θα λείψει.
Αλήθεια που είναι η εύρυθμη λειτουργία της ομάδας ? Ποιος πραγματικά ευθύνεται για τη μη ύπαρξή της ?

Σκληρή ανακοίνωση κατά της διοίκησης κυρίως αλλά και παικτών εξέδωσε ο Σύνδεσμος. φιλάθλων Τα Λιοντάρια , μετά τις τελευταίες άσχημες ?εμφανίσεις της ομάδας.

Ακόμη μια οδυνηρή ήττα για την ομάδα μας σήμερα που έχασε από την κατώτερη τουλάχιστον στα χαρτιά ομάδα της Καστοριάς.

Ένα παιχνίδι που ενώ βρισκόμασταν μπροστά στο σκορ με 2-0 με έναν ανεξήγητο και μαγικό τρόπο γύρισε και πάλι εις βάρος μας σε 2-3.
Έτσι, και σε συνδυασμό με τον 1 κερδισμένο βαθμό στις 5 τελευταίες αγωνιστικές ερχόμαστε να πούμε ….Τι σας έχει κάνει να είστε τόσο ανήμποροι μέσα στο γήπεδο κύριοι ποδοσφαιριστές της Κοζάνης?

Πλέον δικαιολογίες όπως εμείς κρατάμε φέτος την ομάδα δεν περνάνε γιατί όταν εσείς πρώτοι μας γυρίσατε την πλάτη με την στάση σας,στο  να μην βγάζετε προς τα εμάς τα προβλήματα σας(όπως κυρίως με τις πληρωμές)τότε κι εμείς δεν συγκινούμαστε από την οποιαδήποτε δικαιολογία στην μειωμένη σας απόδοση.

Επιπλέον, επειδή η ρίζα του κακού είναι άλλη και φυσικά αναφερόμαστε στην ανεπαρκέστατη και ανίκανη διοίκηση ερχόμαστε να τις καταλογίσουμε όλες τις ευθύνες που τις αναλογούν και τονίζουμε ταυτόχρονα πως από εδώ και πέρα κάθε κίνησή της θα μας βρίσκει απέναντι.

Συγκεκριμένα,αφήνοντας πίσω τις μεγαλεπήβολες υποσχέσεις μιας θερινής νυκτός περί ανόδου που ούτε ένα νεογέννητο δεν θα πίστευε,προχωράμε στα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο ΔΑΚ Κοζάνης όπου ο πρόεδρος της ομάδας έβρισε μέλος του συνδέσμου μας όταν εκείνο του ζήτησε εξηγήσεις για τις τελευταίες τραγικές εμφανίσεις της ομάδας.

Και ερχόμαστε να ρωτήσουμε αυτός είναι ο σεβασμός του στα άτομα που κάθε Κυριακή του δίνουν τα λεφτά τους για να δούνε την ομάδα σε καιρούς που ακόμα και τα 5 ευρώ είναι δύσκολο να τα βρεις?
Έτσι βλέπει η διοίκηση τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ άτομα σε όλη την πόλη που προσπαθούν ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο?

Αν αυτή είναι η στάση τους τότε και εμείς ζητάμε από κάθε υγιή φίλαθλο αυτής της ομάδας να γυρίσει την πλάτη του σ’αυτή τη διοίκηση και να απαιτήσει μαζί μας άμεση εκλογή νέου Δ.Σ. όπως προβλέπει ο κανονισμός που παραδειγματικά παραβιάζει η διοίκηση τα τελευταία χρόνια.

Εμείς ζούσαμε,ζούμε και θα ζούμε για την ομάδα της Κοζάνης και όχι από την ομάδα.

Όποιος βρίσκεται απέναντι της θα μας βρίσκει μπροστά του μέχρι να κερδίσουμε εμείς και η ομάδα.
Καμία απειλή περί φυγής της διοίκησης δεν μας αγγίζει γιατί η βάρκα ήδη γέρνει και τα χειρότερα όλων τα έχουμε δει οπότε δεν μας φοβίζει και μια φυγή της τωρινής διοίκησης.

Ίσα ίσα που θα έρθει να επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά τον κανόνα των διοικήσεων που αγάπησαν την ομάδα και στο τέλος την άφησαν στα κρύα του λουτρού.
Τέλος, ερχόμαστε να ρωτήσουμε και πάλι ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που ο Κάλφας και ο Τραυλός έφυγαν από την ομάδα γιατί δεν βλέπουμε την λειτουργία της ομάδας να έχει γίνει εύρυθμη(λόγος για τον οποίο απομακρύνθηκαν).

Κανείς και τίποτα δεν είναι πάνω από την Κοζάνη μας,μαζί θα προχωρήσουμε ΚΟΖΑΝΑΡΑ ως το τέλος μέχρι να σε πάμε στην Α και όποιος δεν αντέχει αυτό το έμβλημα να πάει σπίτι του σε κανέναν δεν θα λείψει.

Ματιές στα σπορ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.