Μεγαλειώδης υποδοχή Δημήτρη Λαμπρόπουλου από τους ετεροδημότες της Θεσσαλονίκης



Μπροστά σε ένα μεγάλο και ενθουσιώδες πλήθος κόσμου, που κατέκλυσε την αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΜΕΤ» στη Θεσσαλονίκη, μίλησε χτες ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Συμμαχία Ευθύνης για το Βόιο»  Δημήτρης Λαμπρόπουλος.

Οι ετεροδημότες αγκάλιασαν και χειροκρότησαν θερμά τον κ. Λαμπρόπουλο δείχνοντας τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους, με τον ίδιο να εκφράζει την ευγνωμοσύνη και τη συγκίνησή του για τη μεγάλη συγκέντρωση των ετεροδημοτών.
«Δώσατε το καθαρό μήνυμα της νίκης για το Βόιο που προχωρά μπροστά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την παρουσία και την συμμετοχή σας, σε εσάς που αποτελείτε την ψυχή του Βοΐου μας. Η ψυχή που μας ενώνει στον στόχο. Για να δημιουργήσουμε το κοινό μέλλον του Βοΐου» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Βοΐου προλόγισε με θερμά λόγια που αφορούν τόσο τον χαρακτήρα και το ήθος, όσο και την εργατικότητα και την διάθεση του για προσφορά στα κοινά ο Θεολόγος κ. Αναστάσιος Δάρδας.
 
Την εκδήλωση των ετεροδημοτών τίμησαν με την παρουσία τους ο μεγάλος ευεργέτης της Σιάτιστας και Θεσσαλονίκης κ. Νικόλαος Παπαγεωργίου, το διοικητικό συμβούλιο Κληροδοτημάτων Σιάτιστας, ο ευεργέτης της Σιάτιστας Αθανάσιος Σπύρου, ο Πρόεδρος της Βοϊακής  Εστίας Γεώργιος Παπαδόπουλος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο τέως βουλευτής Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεαπολιτών Θεόδωρος Αδαμόπουλος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σιατιστέων κα Πολύζου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλιακμονωτών Θεσσαλονίκης Φώτης Αργυρόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας Θράκης Γεράσιμος Δώσσας καθώς και Πρόεδροι και μέλη συλλόγων από κωμοπόλεις και χωριά του Βοΐου.      
Ο κ. Λαμπρόπουλος τόνισε πως ο Δήμος Βοίου, είναι η περιοχή που θα πρέπει να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους της Δυτικής Μακεδονία, με τα τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες που έχει. «Έχουμε και το όραμα, και τη διάθεση και τη δύναμη να πάμε το Δήμο μας μπροστά. Αυτό θα γίνει σε τρεις πυλώνες ανάπτυξης. Ο πρώτος περιλαμβάνει την ενίσχυση της γούνας, την εκτροφή γουνοφόρων ζώων, την κτηνοτροφία, τον αγροτικό τομέα και κυρίως τα τοπικά μας προϊόντα. Ο δεύτερος αφορά την ουσιαστική ανάπτυξη του πολιτισμού του τουρισμού, ο οποίος θα γίνει η ναυαρχίδα ανάπτυξης, ενώ ο τρίτος θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη ενός δήμου με υπηρεσίες που στέκονται δίπλα και κοντά στον πολίτη.

«Δεν είναι πρόγραμμα έργων και υποσχέσεων αλλά προσανατολισμού για την πορεία μας όταν θα ήμαστε η δημοτική αρχή» τόνισε καταχειροκροτούμενος ο κ. Λαμπρόπουλος.

Ο κ. Λαμπρόπουλος έκανε λόγο για το όραμα, τους στόχους και τη γνώση που έχει ο συνδυασμός του, με μια σύνθεση από νέους ανθρώπους που πρώτη φορά ασχολούνται με τα κοινά αλλά και πολλούς έμπειρους στην Αυτοδιοίκηση που συντάχθηκαν σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για ένα δήμο που του αξίζει άλλη θέση. «Θέλουμε το Βόιο των αξιών και των άξιων» υπογράμμισε. «Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε αυτή η ανάγκη περισσότερο από ότι σήμερα. Για να είμαστε άξιοι οφείλουμε να φροντίσουμε πρώτα από όλα το μέλλον των παιδιών μας. Όσο πιο γρήγορα το ενστερνιστούμε αυτό, τόσο αποτελεσματικότερη θα είμαστε ως διοίκηση. Το δεύτερο είναι ότι πρέπει να επαναφέρουμε τις αξίες. Αξίες αναλλοίωτες στο χρόνο που έχουν εξαφανιστεί από συμπεριφορές σαν και εκείνες της σημερινής διοίκησης.

Και φανερά συγκινημένος τόνισε. «Είμαστε συγκάτοικοι στο ίδιο όνειρο, συναγωνιστές για την επίτευξη των ίδιων στόχων και την ικανοποίηση  των ίδιων προσδοκιών, γιατί μας ενώνει, η αγάπη για τον τόπο, η αγάπη για το Δήμο Βοίου. «Πάμε μαζί για την μεγάλη νίκη! Μια νίκη που θα σημάνει την αλλαγή σελίδας, για το Βόιο των αξιών και των αξίων. Η επόμενη ημέρα θα είναι για όλους τους Βοϊάτες ημέρα ελπίδας και ανάπτυξης».

Στη συνέχεια ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου δέχτηκε ερωτήσεις από το κοινό και ακολούθησε διάλογος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.