Συμμετοχή του Χάρη Φούκα στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κίνησης «ΚΟΖΑΝΗ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ»



Η ανάληψη της Ευθύνης

Όταν μου έγινε η πρόταση από τη Δημοτική Κίνηση ΚΟΖΑΝΗ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ για να συμμετάσχω ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο, είναι αλήθεια, ότι ξαφνιάστηκα.

Αναρωτήθηκα τι δουλειά έχει ένας ελεύθερος επαγγελματίας, όπως εγώ, σε ένα ψηφοδέλτιο για το Δήμο. Γιατί να αφιερώσω μέρος του λίγου ελεύθερου χρόνου μου για την ενασχόληση με τις εκλογές?

Μετά από πολλή σκέψη κατέληξα ότι αυτό που έχει ανάγκη ο Δήμος μας, ο τόπος και το μέλλον των παιδιών μας είναι ανθρώπους που είναι επαγγελματίες στη δουλειά τους και «ερασιτέχνες» στην πολιτική.

Πρόσωπα που δεν επενδύουν στην πολιτική για προσωπικό ή κομματικό όφελος, αλλά γιατί ξέρουν τι φταίει και αντιλαμβάνονται τι πρέπει να γίνει. Η κρισιμότητα της κατάστασης απαιτεί, κατά τη γνώμη μου συλλογικότητες που να λειτουργούν δημοκρατικά, αποτελεσματικά και με διαφάνεια. Που συνεχίζουν να δουλεύουν όταν τα φώτα της δημοσιότητας είναι σβηστά και δραστηριοποιούνται σε όλα τα πεδία της δημόσιας ζωής. Όπως δηλαδή κάνει η Κίνηση ΚΟΖΑΝΗ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ από την ίδρυσή της, όπως θα κάνει όταν θα γίνει Δημοτική Αρχή!

Γι’ αυτό, λοιπόν, κατεβαίνω υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Λευτέρη Ιωαννίδη.
Για να δώσουμε μια νέα πνοή στο δήμο μας.
Για να αλλάξουμε το αυτοδιοικητικό τοπίο, με γνώμονα τις ανάγκες της κοινωνίας.
Για να αναλάβουμε εμείς την Ευθύνη!

Χάρης Φούκας
Μορφολόγος – Διακοσμητής / Κατασκευαστής Επίπλων
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλός

xafouk@gmail.com
Τηλ. 6932 390 788

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.