Υπηρεσίες και Συστήματα Ασφαλείας από την εταιρία «Τσιφλίδης Security»



tsiflidis leftΗ Εταιρία με των διακριτικό τίτλο “ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ Χ. & ΣΙΑ Ο.Ε.” είναι μια εταιρία που Εμπορεύεται Συστήματα Ασφαλείας και σκοπό έχει την μελέτη, εγκατάσταση συντήρηση και επίβλεψη των Συστημάτων Ασφαλείας σε όλη την ελληνική επικράτεια. Έχει πολύχρονη εμπειρία στον χώρο αυτό και μπορεί να σας προσφέρει πολλές και αξιόπιστες λύσεις. Έχει στην κατοχή της όλες τις νόμιμες άδειες από τα αρμόδια υπουργεία και κατέχει επάξια μια θέση στην ελληνική Αγορά.

www.securitytsiflidis.gr

Η Εταιρία είναι πιστοποιημένη και για αυτό το λόγο οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουμε στους πελάτες μας έχουνε υψηλές προδιαγραφές (στάνταρ).

{gallery}tsiflidis1{/gallery}

ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

1) Η Εταιρία έχει κύκλο εργασιών σε όλο τον ελλαδικό χώρο με Εγκαταστάσεις Συστημάτων Ασφαλείας, όπως και Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας με παρακολούθηση σημάτων συναγερμού από τον Κεντρικό Σταθμό Λήψης και Διαβίβασης Εντολών των Σημάτων Συναγερμού 24 Ώρες, και Τηλεπαρακολούθησης καμερών απομακρυσμένης αναμετάδοσης εικόνας-ήχου μέσω των γραμμών ADSL internet από την έδρα των γραφείων μας.

2) Άλλες σημαντικές παροχές που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι η 24ωρη Άμεση Επέμβαση με την ειδοποίηση του συναγερμού ή του πελάτη, με φύλακες φρουρούς που ελέγχουν όπως και αποτρέπουν πιθανές κλοπές ή φασαρίες με την παρουσία τους.

3) Οι εξονυχιστικές Περιπολίες που διενεργούμε με τα αυτοκίνητα της εταιρίας μας είναι και οι καλύτερες δυνατές αφού με το πρόγραμμα που εφαρμόσαμε γίνεται ο καλύτερος δυνατός έλεγχος, κατεβαίνοντας ο φύλακας από το αυτοκίνητο πραγματοποιώντας έλεγχο και κουνώντας κάθε πιθανό σημείο πρόσβασης της εκάστοτε επιχείρησης έτσι ώστε να καταλάβει ο φύλακας ότι όλα είναι κλειδωμένα και καλά ασφαλισμένα.

4) Οι Στατικές 24ωρες φυλάξεις με έλεγχο εισόδου και εξόδου όπως και καταγραφής ανθρώπων και οχημάτων από τον χώρο είναι πλέον απαραίτητες για κάθε επώνυμο επιχειρηματία, σε εργοστάσια – εργοτάξια – και γενικότερα έργα που χρήζουν προστασίας και ασφάλειας με φύλακα (σκοπό). Επίσης φύλακες μπορούμε να τοποθετήσουμε οπουδήποτε, όπως: σε αθλητικές εκδηλώσεις (γήπεδα κτλπ.), σε πολιτιστικές εκδηλώσεις (Συναυλίες κτλπ.) σε διάφορα Συνέδρια, σε χαρμόσυνα γεγονότα (Γάμους – Βαπτίσεις κτλπ.)

5) Η Εταιρία μας αφουγκρασμένη τους κινδύνους που πιθανός να υπάρχουν γύρω μας, νιώθει την ανάγκη υιοθέτησης ουσιαστικών μέτρων ασφαλείας, για την διασφάλιση προστασίας φυσικών προσώπων κατά της ζωής των πελατών της, της τιμής τους και των περιουσιακών αγαθών τους.

Η Εταιρία μας είναι σε θέση να παράσχει όλα εκείνα τα μέτρα που κύρια στόχευση έχουν την κάλυψη των αναγκών ασφαλείας ατόμων που ανήκουν στις κατηγορίες “υψηλού κινδύνου”, όπως: υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, δημόσια πρόσωπα, επιχειρηματίες, διασημότητες, και διάφορους θεσμικούς παράγοντες κ.ά.. όπου θα διασφαλίσουμε την ακεραιότητα των πελατών μας, από την συγκρότηση και τον σχεδιασμό ομάδων ασφαλείας ανά κατηγορία πελατών για την φρούρηση και συνοδεία τους με ειδικά εκπαιδευμένα άτομα από τον Εκπαιδευτή Αυτοάμυνας επί 16 συναπτά έτη στην Ελληνική Αστυνομία Κύριο ΤΣΙΦΛΙΔΗ Σ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ και ιδιοκτήτη της Εταιρίας “TSIFLIDIS SECURITY” και όλα αυτά για συγκεκριμένο σκοπό.

6) Χρηματαποστολές

Η Εταιρία “TSIFLIDIS SECURITY” είναι μια υπεύθυνη, υπόλογη με αρχές προς τους πελάτες επιχείρηση, με συνέπεια και επαγγελματισμό και ο κύκλος των εργασιών που προσφέρει είναι καθαρά υπηρεσιακός. Το προσωπικό ασφαλείας ελέγχεται και δέχεται καθημερινά εφόδους από τους υπεύθυνους του προσωπικού ασφαλείας νύχτας αλλά και ημέρας, αυτοί με την σειρά τους αναφέρουν στους αρμόδιους διοικητικούς υπαλλήλους με σκοπό την καλύτερη και γρηγορότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που πιθανόν να δημιουργηθούν στο εργασιακό περιβάλλον.

ximage blog

ΕΜΠΟΡΙΑ ΥΛΙΚΩΝ – ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Δεκαετής εγγύηση στο κουτί του συναγερμού και ένα έτος εγγύηση στα υλικά του.
Καταγραφικά: τρία έτη εγγύηση.
Κάμερες ασφαλείας: ένα έτος εγγύηση.
Λοιπά υλικά: ένα έτος εγγύηση σε όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα.

Επισκεφτείτε το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα για αγορές με καλάθι: www.safetyshop.gr

{gallery}tsiflidis2{/gallery}

ΜΟΝΟ Η TSIFLIDIS SECURITY ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ – ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ – ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ & ΜΕ ΦΘΗΝΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΧΕΜΥΘΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ:
Σπίτια ( Οικίες, μόνιμες & εξοχικές ) – Επιχειρήσεις παντός τύπου – Εργοστάσια – Βιοτεχνίες – Βιομηχανίες – Εμπορικά Καταστήματα – Στρατιωτικές Εγκαταστάσεις – Σχολεία – Ξενοδοχεία – Ναοί – Τράπεζες – Αθλητικοί χώροι – πισίνες – θέατρα – Τεχνικές Εταιρείες και πάρα πολλά άλλα έργα σε όλη την Ελλάδα.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Manager Director : ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ Σ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

    Εκπαιδευτής Αυτοάμυνας Αστυνομίας Σχολών Δοκίμων Αστυφυλάκων
    Πτυχιούχος Προπονητής Καράτε Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού
    Πτυχιούχος Προπονητής KICK BOXING
    Πριβέ Αστυνομικός με άδεια εργασίας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας
    VIP Protection – Προσωπική Ασφάλεια – Προστασία φυσικών προσώπων
    Ειδικός ερευνητής “Ντετέκτιβ” υπεύθυνος ασφαλείας
    Μέλος SEEA (Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας)
    Μέλος Ελληνικής Ομοσπονδίας Εταιριών Ασφαλείας

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ Χ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 45 ΒΕΡΟΙΑ Τ.Κ. 59100 ΗΜΑΘΙΑ
Τηλ. 23310 27102 – Κιν. 6937 226565
E-mail:  sales@securitytsiflidis.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.