Παρουσιάστηκε από την επικεφαλής του συνδυασμού Χόλμπα Αντωνία, το κεντρικό ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας



Βρισκόμαστε μπροστά σε μια τριπλή εκλογική αναμέτρηση. Έχουμε το πολιτικό και ηθικό πλεονέκτημα, το θάρρος να ζητήσουμε σε αυτές τις εκλογές ο λαός να ενισχύσει ακόμα  περισσότερο τις δυνάμεις εκείνες που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης.
Το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο που θα παρουσιάσουμε σήμερα απαρτίζεται από ανθρώπους που δεν έλειψαν από καμία μάχη, μεγάλη ή μικρή που δόθηκε στην περιοχή μας. Δεν αποτελείται από πολιτικούς καριέρας. Οι τίτλοι που έχουμε όλοι μας, είναι μέσα στο λαϊκό κίνημα, είναι μέσα στις δύσκολες σημερινές συνθήκες, είναι η πάλη για τα λαϊκά προβλήματα. Σταθήκαμε πρωτοπόροι και αυτό το αναγνωρίζουν ακόμα και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι.

Εμείς μπορούμε να απευθυνθούμε στους εργατοϋπάλληλους, στους ανέργους, στους νέους, να τους κοιτάξουμε με σιγουριά στα μάτια και να τους διαβεβαιώσουμε ότι η ψήφος που μας έδωσαν δεν πήγε χαμένη, ότι ήμασταν δίπλα στα προβλήματα του λαού μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο με τη συντρόφισσα Στεργίου Κική, αλλά κυρίως έξω στο δρόμο στους καθημερινούς αγώνες, αλλά και γιατί έγκαιρα αποκαλύψαμε και προειδοποιήσαμε για τα δεινά που βιώνουμε σήμερα όταν οι άλλοι συνδυασμοί έθεταν τον εαυτό τους πριν από 3,5 χρονιά να υπηρετήσει (σήμερα κουβέντα δεν λένε) το νέο αυτοδιοικητικό όραμα που λέγεται “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ”.
Η Λαϊκή Συσπείρωση που στηρίζεται από το ΚΚΕ, προειδοποίησε ότι έρχονται συγχωνεύσεις σχολείων, πανεπιστημίων, νοσοκομείων, παιδικών σταθμών και πολλών άλλων Δημόσιων Οργανισμών. Ότι έρχονται απολύσεις εργαζομένων, ιδιωτικοποιήσεις σε ενέργεια, τηλεπικοινωνίες και έρευνα και η παραπέρα εμπορευματοποίηση σε παιδεία, υγεία, πρόνοια και βέβαια οι απολύσεις είναι γεγονός. Ότι η μόνιμη και σταθερή δουλειά θα αντικατασταθεί με ευέλικτες εργασιακές σχέσεις. Οι απολύσεις και οι διαθεσιμότητες είναι γεγονός. Σαν ΚΚΕ καταθέσαμε τροπολογία για να ανακληθούν οι διαθεσιμότητες-απολύσεις και να δημιουργηθούν οργανικές θέσεις και να έχουν οι εργαζόμενοι μόνιμη και σταθερή δουλειά, η οποία βέβαια απορρίφθηκε.

Όταν έρχεται λοιπόν μια δημοτική αρχή να διαχειριστεί απολύσεις, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, δημοσίους οργανισμούς, μέχρι και μονάδες υγείας, μπορούμε να μιλάμε απλά για αυτοδιοικητικές εκλογές;
Έχει πάψει προ πολλού ο χαρακτήρας της αυτοδιοίκησης όπως τον ξέραμε. Οι δήμοι και πολύ περισσότερο οι περιφέρειες έχουν γίνει το μακρύ χέρι της κεντρικής διοίκησης. Άρα και το κριτήριο της ψήφου δεν μπορεί να είναι αν ο ένας ή ο άλλος υποψήφιος είναι καλός ή κακός διαχειριστής αλλά κατά πόσο είναι διατεθειμένος να συγκρουστεί με τις πολιτικές που οδηγούν το λαό στην εξαθλίωση.

Τον κάθε υποψήφιο Δήμαρχο, τους υποψήφιους Περιφερειάρχες ο λαός και κυρίως η εργατική τάξη πρέπει να τους κρίνει από τη στάση που κρατούν απέναντι στην ΕΕ.
Γιατί η ΕΕ παίρνει αποφάσεις μαζί με τις κυβερνήσεις του κράτους μέλους που τις εφαρμόζει και η τοπική και περιφερειακή διοίκηση έρχεται να εξειδικεύσει αυτή την πολιτική σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων.
Τα παραδείγματα αυτής της εφαρμογής είναι αποκαλυπτικά.
Δήμοι και περιφέρειες
Αποδέχτηκαν τις περικοπές στη χρηματοδότηση.
Δεν διεκδίκησαν παράνομα παρακρατημένους πόρους που θα έπρεπε να αποδοθούν.
Από τα 9 δις ευρώ που χρωστούσε το κράτος στους Δήμους και Περιφέρειες οι παρατάξεις ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ συμβιβάστηκαν να πάρουν το ψίχουλα (μόλις το 1/8) Την ίδια στιγμή οι δήμοι για να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες υποχρεώσεις παίρνουν δάνεια και βάζουν ανταποδοτικά τέλη σε όλες τις υπηρεσίες.
Έβαλαν πλάτη να περάσουν οι ελαστικές σχέσεις εργασιακές σχέσεις.
Κατήργησαν τις Σ.Σ.Ε.
Πρώτοι οι δήμοι εφάρμοσαν τα περίφημα ΤΣΑ, ύστερα stage, σήμερα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, όπου οι εργαζόμενοι δουλεύουν με 490 ευρώ χωρίς εργασιακά δικαιώματα. Θέλουν να μας μάθουν να βολευόμαστε με λίγες μέρες δουλειάς (εκ περιτροπής εργασία) με λίγους μήνες, να επιβιώνουμε με ψίχουλα, να θεωρούμε πολυτέλεια βασικά εργασιακά δικαιώματα. Δεν δίστασαν να προσλάβουν με πεντάμηνα ακόμα και σε ευαίσθητους χώρους όπως η ειδική αγωγή. Πως μπορεί πχ ένα παιδί με αναπηρία να υποστηριχτεί αποτελεσματικά από ένα ψυχολόγο, έναν κοινωνικό λειτουργό ή έναν εργοθεραπευτή τη στιγμή που όταν ο ειδικός εκπαιδευτικός αρχίσει να προσεγγίζει το παιδί θα πρέπει να το αφήσει αφού θα λήξει το πεντάμηνο του. Αυτά είναι τα περίφημα προγράμματα απασχόλησης που τόσο απλόχερα προσφέρει η ΕΕ.
Και όλα αυτά για να ανακάμψουν τα κέρδη των καπιταλιστών.

Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για τοπικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές. Δίνουμε τη μάχη ΕΝΙΑΙΑ γιατί ΕΝΙΑΙΑ είναι και η επίθεση που δεχόμαστε. Τα προβλήματα που βιώνει ο λαός είναι απόρροια της πολιτικής της ΕΕ, η οποία είναι μια ιμπεριαλιστική, διακρατική λυκοσυμμαχία που σκοπό και στόχο έχει την ενίσχυση των μονοπωλίων.

Η επίθεση στα δικαιώματα άρχισε από το 1992, από το μεγαλύτερο μνημόνιο, τη συνθήκη του Μάαστριχτ η οποία αποτελεί το θεμέλιο λίθο της ΕΕ και την οποία ψήφισαν όλα τα κόμματα πλην του ΚΚΕ. Τη συνθήκη αυτή εξειδίκευσαν άλλες συνθήκες όπως η λευκή βίβλος, η στρατηγική της Λισσαβόνας, η συνθήκη για το ευρώ κλπ.
Αυτή ακριβώς η πολιτική της ΕΕ υλοποιήθηκε και υλοποιείται από όλα τα κόμματα που βρέθηκαν στο τιμόνι της εξουσίας, είτε ΠΑΣΟΚ, είτε ΝΔ, αλλά και τις κυβερνήσεις συνεργασίας των τελευταίων χρόνων.
Σε αυτή την γραμμή της τήρησης της πολιτικής της ΕΕ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος (τότε ΣΥΝ) ψήφισε τη συνθήκη του Μάαστριχτ, σπέρνοντας ψευδαισθήσεις στο λαό ότι μέσα στην ΕΕ υπάρχει φιλολαϊκή διέξοδος.

Με το δημοσιονομικό σύμφωνο σταθερότητας η χώρα βρίσκεται και χωρίς την τρόικα σε διαρκή και μόνιμη επιτήρηση. Αυτό ανεξάρτητα από το ποια κυβέρνηση θα έχουμε. Άρα τα διλλήματα που σπέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι η ενίσχυση του στις ευρωεκλογές θα ανοίξει το δρόμο για την κυβέρνηση της αριστεράς και επομένως θα οδηγήσει σε έξοδο από μνημόνια και κρίση είναι άλλη μια απατεωνιά τεραστίου μεγέθους, σπέρνει αυταπάτες στο λαό.
Διέξοδος φιλολαϊκή χωρίς αποδέσμευση από την ΕΕ και μονομερή διαγραφή του χρέους με κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων από μια εργατική-λαϊκή εξουσία δεν μπορεί να υπάρξει.

Φίλες και φίλοι

Είναι χαρακτηριστικό το πόσο ακόμα και ένα δημοτικό συμβούλιο με τις αποφάσεις του μπορεί να μπει στα παιχνίδια των «μεγάλων» και τα σχέδια των ιμπεριαλιστών και των πολυεθνικών.
Ένας από τους λόγους που η ΕΕ προωθεί τις Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι να επιταχύνει την απελευθέρωση και ιδιωτικοποίηση του ενεργειακού τομέα μέσα από την εξάπλωση ιδιωτικών αιολικών πάρκων. Αναφέρομαι στο αιολικό πάρκο στο Βέρμιο και στο Άσκιο. Μόνο η δημοτική σύμβουλος της ΛΑ.ΣΥ. Καταψήφισε τα συγκεκριμένα έργα. Εμείς καταψηφίσαμε τις συγκεκριμένες ΜΠΕ όχι μόνο για περιβαλλοντικούς λόγους αλλά και γιατί θα επιταχύνει την απελευθέρωση της ηλεκτρικής ενέργειας και την παράδοσή της στους μονοπωλιακούς ομίλους.
Είναι χαρακτηριστικό επίσης το παράδειγμα με τον αγωγό φυσικού αερίου TAP τον οποίο οι περιφερειακοί σύμβουλοι του ΚΚΕ τον καταψήφισαν. Πέραν των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, της αλλαγής χρήσης γης και άλλες λεπτομέρειες που δεν είναι της ώρας να αναλύσουμε ένα από τα βασικά επιχειρήματα της εισήγησης στο περιφερειακό συμβούλιο ήταν ότι αποτελεί  διακηρυγμένο στόχο να καταστεί η Ελλάδα ενεργειακός κόμβος… Δεν βλέπουν ότι αυτό προμηνύει τεράστιους κινδύνους για τη χώρα μας, οξύνει τους ανταγωνισμούς. Οι εξελίξεις στην Ουκρανία, χώρα – ενεργειακός κόμβος – δεν αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή;  Εδώ δε μιλάμε για αξιοποίηση εγχώριων κοιτασμάτων αλλά για εξυπηρέτηση ξένων πολυεθνικών συμφερόντων. Ιστορικά και πολιτικά ο δρόμος της ενέργειας είναι βαμμένος με αίμα.

Για το πόσο αξιοποιούνται τα ευρωπαϊκά κονδύλια είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του ΕΣΠΑ.
Χαρακτηριστική περίπτωση είναι το Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Ενώ λείπουν γιατροί, ιατροφαρμακευτικός εξοπλισμός, αναλώσιμα υλικά με λεφτά του ΕΣΠΑ επεκτείνεται ο χώρος στάθμευσης για να γίνει πιο ελκυστικό στους ιδιώτες.
Στην Εορδαία τα παιδιά των παιδικών σταθμών έπαψαν να σιτίζονται ενώ οι γονείς πληρώνουν κανονικά τροφεία. Αντί για μόνιμη και σταθερή δουλειά πηγαίνουν σε ελαστικές εργασιακές σχέσεις. Και όλα αυτά τη στιγμή που οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ.

Την στιγμή που τα κόμματά τους προωθούν τις πολιτικές κλεισίματος υπηρεσιών, συγχωνεύσεων νοσοκομείων κλπ οι δήθεν ανεξάρτητοι και ακομμάτιστοι υποψήφιοι που στην πραγματικότητα όλοι τους προέρχονται από τα σπλάχνα του στενού κομματικού πυρήνα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων κομμάτων έσχιζαν τα ιμάτια τους σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας και ψέματος.
Την ίδια στάση κράτησαν και με την πώληση της μικρής ΔΕΗ και νωρίτερα του ΑΔΜΗΕ. Ενώ τα κόμματά τους όλα αυτά τα χρόνια οδηγούν τη στα χέρια των ιδιωτών, οι ίδιοι για να εκτονώνουν τις αντιδράσεις στήνουν διαμαρτυρίες παρωδία.
Η δήμαρχος και η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου όταν από τα πράγματα ήταν αναγκασμένοι να αντιδράσουν πχ για το κλείσιμο κλινικών του Νοσοκομείου το έκαναν με τέτοιο τρόπο, ώστε να προάγουν και να ενθαρρύνουν τον τοπικισμό, να στρέφουν τους κατοίκους του ενός δήμου ενάντια στους κατοίκους του διπλανού να συσκοτίζουν τις αιτίες της αντιλαϊκής επίθεσης.

Δεν έχει τέλος η περιγραφή της κατάστασης που άλλωστε βιώνουμε όλοι. Ειδικότερα και σε συνθήκες όξυνσης της καπιταλιστικής κρίσης η διέξοδος φαίνεται αβέβαιη. Δεν είναι λίγοι οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι που συναντάμε και νιώθουν απογοητευμένοι, χωρίς να ελπίζουν σε τίποτα.

ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ, ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ – ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι η συνολική αντιπαράθεση με τη λογική της υποταγής, του ωχαδερφισμού, του δεν γίνεται τίποτα.

Η οργανωμένη πάλη, μέσα από τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς, η μαζική δράση, αυτή θα φέρει αποτελέσματα.
Μη δίνετε δεκάρα σημασία σε όσους λένε ότι με τους αγώνες δεν γίνεται τίποτα. Χαμένοι είναι οι αγώνες που δεν γίνονται.

Και θα θέλαμε να πούμε δυο λόγια για κάποιους που έχτισαν προσωπικές και πολιτικές καριέρες χρησιμοποιώντας καταχρηστικά τον τιμημένο τίτλο του μέλους του ΚΚΕ. Είναι ανέντιμο να λες ότι είσαι αριστερός και να επικαλείσαι το παρελθόν που πέταξες για να φτιάξεις όνομα. Είναι ανέντιμο να λες ότι είσαι αριστερός και να είσαι απεργοσπάστης. Τα κομματικά βιβλιάρια «έληξαν» και δεν μπορούν πλέον να ταξιδεύουν με αυτά σαν λαθρεπιβάτες μέσα στην κοινωνία.

Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλοι και φίλες.
Η Λαϊκή συσπείρωση έχει στόχο να αποτελέσει τη φωνή μέσα στο δημοτικό συμβούλιο της εργατικής τάξης, της φτωχής αγροτιάς, των μικρών αυτοαπασχολουμένων, της νεολαίας και των γυναικών.
Να αποτελέσει τη γνήσια εργατική-λαϊκή αντιπολίτευση μέσα και έξω από το ΔΣ.

Εμείς το λέμε καθαρά, εντός αυτών των τειχών, δεν μπορεί να υπάρχει, φιλολαϊκή πολιτική. Αυτή η κατάσταση αλλάζει μόνο αν πειστεί ο λαός μας, ότι έχει την δύναμη να συγκρουστεί, ότι μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας, αξιοποιώντας τον πλούτο που εμείς παράγουμε.
Δίνουμε τη μάχη με μαχητικότητα και αισιοδοξία. Αντιπαλεύουμε το συμβιβασμό και τη μοιρολατρία, την απογοήτευση:
1. Γιατί είμαστε ξεκάθαροι και για τα γενικότερα προβλήματα και για τα ζητήματα της τοπικής διοίκησης.

2. Γιατί είμαστε το μόνο Κόμμα που δεν έχει εξαρτήσεις από το κεφάλαιο κι από κανέναν άλλο, γιατί δεν καλούμε τους εργαζόμενους να επιλέγουν άλλες σημαίες παρά μόνο τη σημαία της εργατικής τάξης, γιατί δεν δεσμευόμαστε από κανέναν και δεν λογοδοτούμε σε κανέναν παρά μόνο στο λαο.

3. Γιατί το ΚΚΕ δικαιώθηκε στις θέσεις του, ότι τα περισσότερα προβλήματα απορρέουν από την γενική πολιτική γραμμή, από την πολιτική της ΕΕ.

4. Γιατί ποτέ δεν επιχειρήσαμε να ξεγελάσουμε το λαό δεν του μιλήσαμε για τοπικούς παραδείσους, δεν του τάξαμε ψεύτικες νησίδες ευημερίας και τοπικής ανάπτυξης.

5. Γιατί τα ψηφοδέλτια μας συγκροτούνται από αγωνιστές που συγκρούονται με τη βάρβαρη και αντιλαϊκή κεντρική πολιτική εξουσία των μονοπωλίων.

6. Γιατί ο κόσμος μας ξέρει, από οποιαδήποτε θέση κι αν μας εκλέξει, γνωρίζει ότι και την επόμενη των εκλογών θα μας συναντήσει δίπλα του.

Ευχαριστώ!

1 ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ σχεδιάστρια  
2 ΝΑΪΝΤΙ ΑΧΜΕΤ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ φοιτητής μηχανολόγος μηχανικός  
3 ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ ιδιωτική υπάλληλος  
4 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ιδιωτικός υπάλληλος  
5 ΑΝΤΩΝΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ) φοιτητής ηλεκτρολός μηχανικός μέλος του ΣΠ Δυτ. Μακεδονίας ΚΝΕ
6 ΒΟΥΝΟΤΡΥΠΙΔΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ (ΣΤΕΡΓΙΟΣ) ηλεκτρολόγος μηχανικός-μηχανικός Η/Υ – ιδιωτικός υπάλ.  
7 ΓΚΟΓΚΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ άνεργη  
8 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ (ΜΑΡΙΑ) φοιτήτρια Μαθηματικού Ιωαννίνων  
9 ΖΙΑΠΤΣΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ συνταξιούχος ΔΕΗ  
10 ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ συνταξιούχος ΔΕΗ  
11 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ ηλεκτρολόγος  
12 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΛΟΥΛΟΣ) συνταξιούχος εργαζόμενος ΔΕΗ μέλος ΔΣ σωματείου συνταξιούχων ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ
13 ΚΑΪΣΙΔΟΥ-ΛΙΑΜΗ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ (ΝΟΠΗ) εργαζόμενη ΔΕΗ  
14 ΚΑΛΑΪΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ συμβασιούχος ΔΕΗ  
15 ΚΑΛΟΜΕΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ αυτοαπασχολούμενος  
16 ΚΑΠΑΣΑΚΑΛΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ άνεργη πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Πτολεμαιδας
17 ΚΙΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ εργαζόμενη ΔΕΗ πρόεδρος ΤΔΕ ΕΤΕ-ΔΕΗ Ορυχείου Αμυνταίου
18 ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ εργαζόμενος ΔΕΗ  
19 ΚΟΤΖΑΪΤΣΗ ΕΛΕΝΗ εκπαιδευτικός Α’ βαθμιας  
20 ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ιδιωτικός υπάλληλος  
21 ΛΙΟΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ιδιωτικός υπάλληλος  
22 ΛΥΠΙΡΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ συνταξιούχος ΔΕΗ  
23 ΜΑΝΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ εργάτης – μικροπωλητής λαϊκών αγορών  
24 ΜΑΡΑΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ συνταξιούχος ΔΕΗ  
25 ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ συμβασιούχος ΔΕΗ γραμματέας ΣΕΕΕΝ
26 ΜΠΙΣΟΥΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ οικοδόμος  
27 ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ εργαζόμενος ΔΕΗ μέλος ΔΣ ΣΕΕΕΝ
28 ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ (ΝΩΝΤΑΣ) αυτοαπασχολούμενος  
29 ΝΟΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ οικονομολόγος αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών
30 ΝΤΟΚΟΥ ΕΛΕΝΗ κτηνοτρόφος  
31 ΞΕΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ συνταξιούχος ΔΕΗ  
32 ΟΥΣΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΣ (ΑΚΗΣ) συνταξιούχος ΔΕΗ μέλος ΔΣ ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Πτολεμαιδας
33 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ νοσηλευτής μελος Επιτροπής Περιοχής Δυτ. Μακεδ. ΚΚΕ
34 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ αδιόριστη δασκάλα  
35 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (ΘΕΜΗΣ) αυτοαπασχολούμενος  
36 ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΛΗ (ΦΙΛΙΩ) φοιτήτρια εφαρμοσμένων μαθηματικών ΕΜΠ  
37 ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ εργαζόμενος ΔΕΗ  
38 ΣΙΑΠΑΛΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ μανάβης λαϊκών αγορών  
39 ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ πολιτικός μηχανικός μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Δυτ. Μακ.
40 ΣΙΟΥΖΟΥΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ εκπαιδευτικός Β’ βάθμιας μέλος πανελλαδικής γραμματείας ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών
41 ΣΠΥΡΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ εργαζόμενος ΔΕΗ  
42 ΣΤΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ άνεργη  
43 ΣΤΡΑΝΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ εργαζόμενος ΔΕΗ  
44 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ αυτοαπασχολούμενος  
45 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ αυτοαπασχολούμενος  
46 ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ οικονομολόγος μέλος Γραφείου Περιοχής Δυτ. Μακεδ. ΚΚΕ
47 ΧΑΡΙΤΟΥΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ καθηγήτρια  
48 ΧΙΔΗΡΙΔΟΥ-ΚΑΛΑΪΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ άνεργη μέλος ΔΣ Συλλόγου Γυναικών Πτολεμαϊδας

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.