Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου: Ημέρα γνωριμίας με τη βιβλιοθήκη



Φίλες και φίλοι,

Σας προσκαλούμε και φέτος να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να παρευρεθείτε στη γιορτή που συνδιοργανώνει η Βιβλιοθήκη και ο Σύλλογος Φίλων της Βιβλιοθήκης, την Τετάρτη 23 Απριλίου 2014 –Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, στους χώρους του Αναγνωστηρίου και του Media lab, από τις 5.00 μμ έως τις 10.00 μμ.

Ξεκινήσαμε πέρυσι και συνεχίζουμε με μια ξεχωριστή συνάντηση, ένα ραντεβού που θα δίνουμε κάθε χρόνο, όλοι εμείς, με όλους Εσάς, τους παλιούς Φίλους και μελλοντικά Μέλη Μας, (μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, λόγιους, φιλίστορες, φιλότεχνους, εκπροσώπους πολιτιστικών σωματείων, τοπικές αρχές, ΜΜΕ…) για να Σας τιμήσουμε και να Σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλετε την υπηρεσία μας και συμπαραστέκεστε  με κάθε τρόπο στο έργο μας.

Σας περιμένουμε όλους να τα πούμε από κοντά!

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του ΔΣ και οι Εργαζόμενοι της ΚΔΒΚ
&
Η Πρόεδρος και τα Μέλη των Φίλων της Βιβλιοθήκης

Πρόγραμμα:

«Εσείς & εμείς»-Ανταλλάσουμε σκέψεις & ιδέες: 5:00-10:00 μμ
«Οι θησαυροί μας»-Ξεναγήσεις: 6:00-6:30 μμ & 8:00-8:30 μμ
 Έργα των παιδιών που  διακρίθηκαν στη  “Δημιουργική γραφή” και εικόνες από τις δράσεις της Βιβλιοθήκης θα προβάλλονται καθ΄ όλη τη διάρκεια της γιορτής.
Τη μουσική επιμέλεια έχει το ΔΗΠΕΘΕ Δυτ. Μακεδονίας με τον DJ Γιάννη Μπατιάνη
Κλείσιμο με ζωντανή έντεχνη μουσική από το συγκρότημα «Τrio e’ Dama».  Τραγούδι Μαρία Βλαχάβα – Χρήστος Σιμελίδης, μπουζούκι Γιάννης Κωνσταντάς, κιθάρα Αλέξανδρος Χριστοφορίδης-Χρήστος Σιμελίδης, 9:00-10:00 μμ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.