Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον Ζαμανίδη Σάββα, ο εκπαιδευτικός Μιχάλης Σίσιος



Γεννήθηκα το 1985 στην Πτολεμαΐδα του Δήμου Εορδαίας, του Νομού Κοζάνης, όπου μεγάλωσα και κατοικώ. Οι γονείς μου, Κοσμάς και Ευδοξία κατάγονται από την Ασβεστόπετρα και τον Φούφα αντίστοιχα. Φοίτησα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο της Πτολεμαΐδας και εν συνεχεία στο 2ο Γυμνάσιο και στο 3ο Ενιαίο Λύκειο.

Σπούδασα στο Τμήμα Παιδαγωγικής Εκπαίδευσης, στο Πανεπιστήμιο της Φλώρινας.

Με την απόκτηση του πτυχίου μου ξεκίνησα να εργάζομαι απευθείας σε σχολεία Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης ως αναπληρωτής και εδώ και 7 χρόνια είμαι διορισμένος στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Εορδαίας. Για εμένα ήταν μια πρόκληση αφού και εγώ ο ίδιος είμαι άτομο με αναπηρία. Παρόλα αυτά γνωρίζω πλέον πως ανταπεξέρχομαι άξια στις απαιτήσεις της δουλείας μου.

Ασχολήθηκα 13 χρόνια με τον Ειδικό Πρωταθλητισμό στο Στίβο με το άθλημα της Κορίνας και του Δίσκου. Είμαι κάτοχος Πανελληνίου ρεκόρ μέχρι και σήμερα, έχω κατακτήσει 12 Πανελλήνια πρωταθλήματα και συμμετείχα σε διοργανώσεις του εξωτερικού.

Από το 2004 έως σήμερα είμαι εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο ΑΜΕΑ Περιφερειακής ενότητας Κοζάνης. Παρά τις υποχρεώσεις μου δεν αμελώ  την πίστη μου στον Θεό αφού τον τελευταίο καιρό ασκούμε στη Βυζαντινή Μουσική και έχω χειροτονηθεί Αναγνώστης στην εκκλησία του Κυρίου μας.

Οι ανάγκες και τα προβλήματα των πολιτών και των ατόμων με αναπηρία με ώθησαν στο να πάρω την απόφαση να δηλώσω παρών στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό «Εορδαία Δήμος Πολιτών» με επικεφαλή τον κ. Ζαμανίδη Σάββα.

Σκοπός και στόχος μου είναι να βγάλω την αναπηρία έξω στην κοινωνία, να ευαισθητοποιήσω τους συμπολίτες μου, να αγωνιστούμε και να πετύχουμε όλοι μαζί μια προσβάσιμη και αξιοπρεπέστατη πόλη για τα άτομα με ιδιαιτερότητες.

Είμαι νέος και όπως όλοι οι νέοι της ηλικίας μου έχουν όνειρα και ελπίδες για το μέλλον μας και τον τόπο που μεγαλώσαμε και ζούμε. Για όλα αυτά που ανέφερα πιστεύω ότι ο Δήμος Εορδαίας αξίζει ένα καλύτερο αύριο.

Περιμένω την στήριξή σας !

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΙΣΙΟΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.