Νέες υποψηφιότητες από το «Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας» – Δείτε τα ονόματα



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΥΡΙΔΗ

Aντώνης  Μαυρίδης
Του  Χαραλάμπου και της Σοφίας
Δημοκρατίας  68-Πτολεμαϊδα
Τηλ. Επικοιν.  2463024682  οικία
6979982435  κιν.
E-mail:  mavridisant@yahoo.gr
Facebook:  ΜΑΥΡΙΔΗΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ
 

-Γεννήθηκα   στις  28 Ιουνίου του 1966, στην Πτολεμαϊδα.

-Είμαι παντρεμένος με την Αντωνία Ορφανίδου και έχω δύο παιδιά.

-Πτυχιούχος της Πανεπιστημιακής Σχολής Ανθρωπιστικών σπουδών στο τμήμα του Ελληνικού Πολιτισμού και εκπαιδευτής-δημοσιογράφος, πιστοποιημένος από το Ε.ΚΕ.ΠΙΣ.

-Δημοσιογράφος , μέλος  της  Ένωσης Συντακτών-Ε.Σ.Η.Ε.Μ.Θ- και της Διεθνούς Ένωσης

Δημοσιογράφων I.F.J

-Δημοσιογράφος στην ΕΡΑ Κοζάνης και στο Δίκτυο ΕΡΑ Δυτ. Μακεδονίας από το 1988 έως και το κλείσιμο της ΕΡΤ Α.Ε στις 11 Ιουνίου 2013 , ενώ από το 1988  έχω συνεργαστεί επαγγελματικά, με  σειρά  τοπικών και πανελλαδικών μέσων ενημέρωσης του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, αλλά και με δημόσιους, ιδιωτικούς και κοινωνικούς φορείς και οργανώσεις, για την λειτουργία γραφείων ενημέρωσης και επικοινωνίας.

-Εισηγητής σε συνέδρια, ημερίδες, εκδηλώσεις και προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για θέματα περιφέρειας, αυτοδιοίκησης, ενημέρωσης, επικοινωνίας και  πολιτισμού.

Με δράση και συμμετοχή, σε σειρά αθλητικών, πολιτιστικών και κοινωνικών συλλόγων και φορέων  στην περιοχή της Εορδαίας, στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις το «Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας» και ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Ζαραφίδη, καλώ όλους τους πολίτες να δημιουργήσουμε μαζί την Πτολεμαϊδα και την Εορδαία που μας αξίζει, αφήνοντας πίσω μας, όσους και όσα μας  «πλήγωσαν» και όλα εκείνα που υποβάθμισαν τον τόπο μας και την περιοχή.

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΔΗΜΑΚΗ

Ο Βασίλης Δημάκης είναι 49 χρονών, εργάζεται ως εργάτης του ιδιωτικού τομέα από τα 14 του χρόνια, σήμερα ως εργολαβικός εργάτης στη ΔΕΗ.

Στον εκάστοτε εργασιακό του χώρο δεν έχει διστάσει να δώσει μάχες ενάντια στην  εργοδοτική αυθαιρεσία, κάτι που έχει πληρώσει ακόμα και με απόλυση, αλλά… στα συλλογικά προβλήματα δε χωράνε ατομικές λύσεις.

Είναι ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και της Διεθνιστικής Εργατικής Αριστεράς (ΔΕΑ), και παλεύει μέσα από τους κοινωνικούς αγώνες και τα τοπικά κινήματα  για το δίκιο των φτωχών, για το δίκιο όλων όσων δεν έχουν φωνή και αντιμετωπίζουν την περιφρόνηση της εξουσίας, κεντρικής και τοπικής. Αγωνίζεται για μια Αριστερά ακόμα πιο ενωτική και ριζοσπαστική, για μια κυβέρνηση της Αριστεράς που θα καταργήσει τα μνημόνια, θα αντιστρέψει τη λιτότητα, θα προστατεύσει τα λαϊκά στρώματα. Θέτει υποψηφιότητα με τη δημοτική κίνηση «Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας», γιατί η φωνή των αγώνων και των ελπίδων του λαού πρέπει να εκπροσωπείται και στα δημοτικά συμβούλια. Για να παλέψουμε μαζί με το λαό της Εορδαίας που υποφέρει από τη φτώχεια και την ανεργία, για να αντισταθούμε στις μνημονιακές πολιτικές και τις επιπτώσεις τους στην περιοχή μας. Για να αντισταθούμε στο περαιτέρω ξήλωμα των κοινωνικών υπηρεσιών, για να συμβάλλουμε στη μάχη ενάντια στο ξεπούλημα-διάλυση της ΔΕΗ. Για μια πιο ανθρώπινη Εορδαία, για μια Εορδαία της αλληλεγγύης, της αντίστασης, της συλλογικότητας. Για να έρθει πιο κοντά αυτό που θέλουμε οι περισσότεροι από τους απλούς ανθρώπους: μια κοινωνία που θα βάζει πάνω απ’ όλα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, χωρίς διακρίσεις.  Ο Βασίλης είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.