Ημιτελική φάση νεανίδων στο χάντμπολ: Ορμή Λουξ Πάτρας – Εθνικός Κοζάνης: 15-16



Έναν καταπληκτικό αγώνα παρακολούθησαν  οι φίλαθλοι του χάντμπολ που βρέθηκαν  σήμερα στο ΔΑΚ στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης νεανίδων. Αντίπαλες ομάδες η Ορμή Λουξ Πάτρας και ο Εθνικός Κοζάνης . Στο ξεκίνημα και στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού τα κορίτσια από την Πάτρα προηγούνταν στο σκορ μέχρι και με 4 τέρματα διαφορά. Το ημίχρονο έληξε 10-8 υπέρ της Πάτρας και διατήρησαν προβάδισμα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στην εξέλιξή του όμως τα κορίτσια του Εθνικού κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να πάρουν τελικά τον αγώνα με τελικό σκορ 15-16.

Στο γήπεδο παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος της συνδιοργανώτριας Περιφέρειας Δ.Μακεδονίας ο Κυριάκος Μιχαηλίδης συνεχάρη την οργανωτική επιτροπή για την άρτια φιλοξενία των αγώνων και ευχήθηκε καλό παιχνίδι, χωρίς τραυματισμούς για όλες τις ομάδες.

Επόμενος αγώνας απόψε στις 8μ.μ.  ανάμεσα στον Μ.Αλέξανδρο Γιαννιτσών και την Ορμή Λουξ Πάτρας. Αύριο, Μ.Τρίτη στη 1μ.μ. το τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης μεταξύ Εθνικού Κοζάνης και Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.