Βίντεο: Γιορτή για το νερό στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κοζάνης υπό την αιγίδα της ΔΕΥΑ



Η ΔΕΥΑ Κοζάνης, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των μαθητών, για το ζήτημα της έλλειψης νερού και της εξοικονόμησης των υδάτινων πόρων,  πραγματοποίησε,  με αφορμή την 22α Μαρτίου παγκόσμια Ημέρα Νερού, εκδήλωση σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κοζάνης, στο χώρο του σχολείου.  

Η γιορτή με θέμα «Το νερό που τρέχει, ιστορίες έχει», δίδαξε στους μαθητές, τρόπους για να εξοικονομούν νερό στο σπίτι τους, τον τρόπο λειτουργίας της τηλεθέρμανσης, καθώς και των δικτύων ύδρευσης. Οι μαθητές διασκέδασαν, παρουσίασαν χορευτικά δρώμενα, και έπαιξαν εκπαιδευτικά παιχνίδια με θέμα το νερό, με βάση το πρόγραμμα που επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., με συντονίστριες τις Μπουράκη Σωτηρία και Σαββουλίδου Ειρήνη, σε συνεργασία με την  Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κοζάνης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, η πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κοζάνης Νούλα Τουμπουλίδου,ο υπεύθυνος σχολικών δραστηριότητων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης Νίκος Κουρού, ο γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑ Κοζάνης Γιώργος Παυλίδης, ο διευθυντής της Τηλεθέρμανσης Κοζάνης Λευτέρης Κυπηρτίδης, ο τομεάρχης Ύδρευσης Αργύρης Τσιφτσής, καθώς  και ο προϊστάμενος του Τμήματος
Αποχέτευσης της ΔΕΥΑ Κοζάνης, Νίκος Διάφας.   

Η εν λόγω δράση είναι μία πρωτοβουλία που η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κοζάνης υλοποιεί για δεύτερη χρονιά, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίησή των μαθητών σε θέματα  ορθολογικής διαχείρισης του νερού.

Ο Δήμος Κοζάνης και η ΔΕΥΑ Κοζάνης, εκφράζουν θερμές ευχαριστίες  στη διευθύντρια Σουλτάνα Βασιλειάδου, στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου, για την αγαστή συνεργασία και την επιτυχημένη οργάνωση της εκδήλωσης.  
 
Δείτε το βίντεο:

 

140403 ΓΙΟΡΤΗ ΕΕΕΕΚ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΕΥΑΚ from Dimos Kozanis_Press Office on Vimeo.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.